Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce legătură există între Dani Mocanu, un primar din Gorj și Nicolae Ceaușescu. Nu v-ați fi gândit la așa ceva

Ce legătură există între Dani Mocanu, un primar din Gorj și Nicolae Ceaușescu. Nu v-ați fi gândit la așa ceva
Chiar dacă unii îl înjură că a distrus țara, sunt multe persoane care îl poartă pe Nicolae Ceaușescu în suflet. Și vor să-i calce pe urme. Ce a făcut Dani Mocanu și un primar din Gorj.

Un primar din Gorj și Dani Mocanu sunt fascinați de Nicolae Ceaușescu. Ce a făcut cântărețul de manele și edilul comunei Stejari.

Dani Mocanu a filmat un videoclip în apartamentul lui Ceaușescu

Recent, Dani Mocanu a filmat un videoclip în apartamentul lui Nicolae Ceaușescu. El susține că a făcut un contract cu administratorul Palatului Snagov și a reușit să stea în patul fostului dictator, apoi a postat imaginile pe rețelele de socializare, fiind înconjurat de mai multe femei îmbrăcate sumar. Cântărețul susține că filmările nu sunt nici obscene și nici vulgare și nici nu lezează demnitatea cuiva.

Dani Mocanu a filmat videoclip în patul lui Ceaușescu

Primarul din comuna Stejari bea cafeaua într-o cană cu fața lui Ceaușescu

La rândul său, Robert Ionuţ Paiuș, primarul comunei Stejari din județul Gorj vrea să-i calce pe urme lui Ceaușescu și bea cafeaua dintr-o cană pe care apare chipul fostului dictator. O altă poză cu Nicolae Ceaușescu se află și pe biroul său. Edilul a povestit pentru Digi24 că i-a plăcut modul lui Ceaușescu a condus România, dar îl respectă și pe Vladimir Putin.

Primarul fascinat de Ceaușescu și Putin. Sursă foto: Digi24

Speră ca realizările lui „să rămână în istorie așa cum au rămas și realizările tovarășului Ceaușescu”

„În fiecare dimineață încep dimineața cu cana de cafea cu tovarășul Ceaușescu, pentru că îmi doresc ca dăinuirea mea peste comuna Stejari să fie minim de 25 de ani. Și, pe de altă parte, și realizările mele să rămână în istorie așa cum au rămas și realizările tovarășului Ceaușescu”, a mărturisit primarul comunei Stejari. Visul primarului este să „simt ceva de la Vlad Țepeș, ceva de la Mihai Viteazu și undeva din punct de vedere al realizărilor și de la Ceaușescu”. Un singur lucru nu-i place la fostul dictator: „și-a iubit prea mult țara și prea puțin poporul”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre