Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce legătură există între Jean de la Craiova, Michael Jackson și NASA. Se pune ceva la cale

Ce legătură există între Jean de la Craiova, Michael Jackson și NASA. Se pune ceva la cale
Chiar dacă interpretează alt gen de muzică, Jean de la Craiova a fost întotdeauna fascinat de Michael Jackson.

Îndrăgitul cântăreț Jean de la Craiova e pe cai mari și va avea parte de cel mai mare concert din carieră. Unde urmează să plece.

Ce legătură există între Jean de la Craiova, Michael Jackson și NASA. Se pune ceva la cale

Simpaticul Jean de la Craiova e mai decis ca niciodată să-și împlinească un mare vis. Și va împleti utilul cu plăcutul. Artistul a povestit pentru Impact că va avea în toamnă cel mai tare concert din carieră în SUA, unde va cânta în 25 de orașe și e extrem de bucuros.

Voi avea parte de cel mai mare turneu pe care l-am întreprins vreodată, personal, oriunde în lume

„De data asta lucrurile vor sta cu totul altfel. De unde știu? E simplu! A dispărut pandemia! În plus, tocmai am fost anunțat că de la finele lui octombrie voi avea parte de cel mai mare turneu pe care l-am întreprins vreodată, personal, oriunde în lume.

Este vorba despre un turneu lung de trei luni, în timpul căruia voi cânta, împreună cu alte vedete de la noi, în Statele Unite, Canada și Australia. Se pune accentul în primul rând pe comunitățile de români, dar uneori apar și surprize. Nu știi niciodată nu unde sare iepurele!”, a dezvăluit Jean de la Craiova.

Nu voi rata nici șansa de a vizita centrul de comandă NASA

Pe de altă parte, el speră din suflet că va reuși să meargă la mormântul lui Michael Jackson și, cu puțin noroc, să-i dedice starului ziua de naștere. „Singura necunoscută în acest moment e data la care voi avea parte de împlinirea visului. Cine știe, poate va fi chiar de ziua mea, ceea ce ar fi, chiar și pentru mine, o surpriză de zile mari!”, s-a destăinuit acesta.

Nu în ultimul rând, el spune că nu va rata ocazia să ajungă și la NASA: „Nu voi rata nici șansa de a vizita centrul de comandă NASA. E un alt vis de-al meu. Puțini știu că mă visam astronaut când eram mic. Așa că, abia aștept și întâlnirea cu Houston! Să vezi atunci probleme!”.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre