Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce mesaje siropoase își dau Bianca Drăgușanu și ex-ul Ioanei Filimon

Ce mesaje siropoase își dau Bianca Drăgușanu și ex-ul Ioanei Filimon
Face ce face, și cade mereu pe „moale”. Sau pe „tare”. Bianca Drăgușanu a fugit de Alex Bodi și a căzut în brațele  milionarului turc Cengiz Şıklaroğlu. Se știau mai de mult, de când acesta se iubea cu Ioana Filimon. Abia ce s-a întors din escapada cu milionarul că au început declarațiile publice.

Fosta prezentatoare de la Kanal D s-a întors recent din Turcia, de la noul ei iubit. La mai puțin de două săptămâni de la despărțirea de Bodi, Bianca Drăgușanu se declară femeie fericită, așa cum chiar ea a mărturisit într-o filmare postată pe Instagram Stories. După distracțiile din străinătate, a continuat petrecerea la o terasă din București, unde a ieșit cu câteva prietene.

Pe una dintre acestea, diva a notat mesajul: „I am lost, baby (n.r.: Sunt pierdută, iubitule)!” și l-a etichetat pe Cerkes Cengiz, așa cum este cunoscut celebrul milionar. Fosta prezentatoare a dansat pe hitul „Vino la mine”, lansat de trupa N&D și i-a transmis virtual noului iubit o inimioară. E dragoste mare între ei, dacă e să ne luăm după ce se întâmplă pe social media.

Fostul iubit al Ioanei Filimon a distribuit filmarea publicată de Bianca Drăgușanu, iar pe imagini a notat: „Are you lost, babygirl (n.r.: Te-ai pierdut, iubito)”.

Cengiz Şıklaroğlu
Cengiz Şıklaroğlu

Ce viață tumultoasă a avut Bianca Drăgușanu

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.


Ilinca Vandici rupe tăcerea. De ce a trimis-o bărbatul la psiholog

Celebra prezentatoare TV Ellen DeGeneres, un om de coșmar. Cum își chinuia, zi de zi, angajații


Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public și au avut și un copil, mai exact o fetioță. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

Dincolo de aparițiile TV, Bianca Drăgușanu și-a deschis mai multe afaceri. Ea are un atelier de croitorie, unde face ținute de lux pentru doamne. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea „Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

Fosta prezentatoare de la Kanal D s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant din Mediaș pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret. Bianca Drăgușanu a divorțat de Alex Bodi la notar pe 10 martie 2020, apoi s-au împăcat, iar acum s-au separat din nou. Vara aceasta vedeta blondă anunța deschiderea unei școli de maniere pentru domnișoare.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre