Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce meserie are tatăl lui Smiley. Moment unic la „Românii au talent”. VIDEO

Ce meserie are tatăl lui Smiley. Moment unic la „Românii au talent”. VIDEO
În cadrul ultimei ediții „Românii au talent”, cei patru jurați au avut parte de un moment unic. S-a lăsat cu mărturisiri din partea lui Smiley, dar și cu aprecierile publicului și voie bună.

În cadrul ediției de vineri, 02 aprilie, a show-ului „Românii au talent”, jurații au avut parte de un moment unic, creat de Irina Ichim, 61 de ani,  aviator în cadrul Forțelor Aeriene Române. Irina Ichim a venit pe scenă îmbrăcată în uniformă și a energizat imediat juriul cu buna dispoziție și energia de invidiat. S-a lăsat inclusiv cu mărturisiri din partea lui Smiley, care a dezvăluit ce meserie are tatăl lui. 

Irina Ichim are 61 de ani şi lucrează în aviaţie. Concurenta din Galaţi a venit la Românii au Talent, sezonul 11, ca să cânte. Juraţii au rămas uimiţi de vocea Irinei, dar şi de energia sa debordantă. „Mă numesc Irina Ichim, reprezint Asociaţia Română pentru Promovarea Istoriei Aeronauticii. Sunt general aviator, filiala Galaţi. M-am născut într-o zi de primăvară, acum 61 de ani, în oraşul de la Dunăre, oraşul Galaţi şi la malul bătrânului Danubius mi-am găsit dragostea, fericirea. Aşa că, de peste 30 de ani sunt căsătorită cu un aviator rus, de peste 30 de ani suntem împreună, o celulă în zbor”, a mărturisit Irina. 

Ce meserie are tatăl lui Smiley: „Eu am cunoscut mulţi aviatori”


Irina Ichim l-a inspirat pe Smiley să povestească ce meserie are tatăl său. Artistul i-a mărturisit concurentei că este de aceeaşi vârstă cu părinţii săi, ceea ce îl face să aibă un respect deosebit faţă de aceasta, dar i-a mai spus Irinei Ichim că are aceeaşi meserie ca a tatălui său.

„Doamnă, sunteţi de aceeaşi vârstă cu părinţii mei, tata e aviator. Tot momentul a fost ca un zbor. Când aţi început a fost un pic zdruncinat, prima frază muzicală a fost uşor zdruncinată până v-aţi luat zborul, după care zborul a fost lin, aţi aterizat fără probleme. Felicitări!”, a spus Smiley. 

„Eu am cunoscut mulţi aviatori, colegi de-ai tatălui meu şi am fost în preajma lor, am zburat cu ei, am petrecut cu ei şi aviaţia într-adevăr dă senzaţia. Adică au o altă poftă de viaţă pentru că ei își riscă viaţa tot timpul când se ridică de la sol, se poate întâmpla orice şi atunci trăiesc fiecare zi altfel. Au mai multă bucurie, cred, trăiesc la alte cote, altă altitudine”, a încheiat juratul. 

Foto: Facebook

Prințul Harry a fost ridiculizat în public. Ce i s-a spus lui „Prince of Woke Capital”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre