Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce ne aduce Luna plină din 13 iulie. Pentru unii nativi, transformările vor fi radicale

Ce ne aduce Luna plină din 13 iulie. Pentru unii nativi, transformările vor fi radicale
Potrivit specialiștilor, Luna plină din 13 iulie aduce cu sine griji legate de carieră și bani. Care zodii vor fi cele mai afectate.

Odată cu Luna plină din 13 iulie, ne vom confrunta cu ceva probleme la locul de muncă. Nu trebuie să ne facem griji, pentru că situația se va remedia.

Ce ne aduce Luna plină din 13 iulie. Pentru unii nativi, transformările vor fi radicale

Din ce în ce mai multă lume își face griji din cauza banilor, a locului de muncă sau a părinților. Nu urmează o perioadă strălucită din punct de vedere financiar, însă cu calm, încredere și rugăciune, problemele se vor risipi. Până atunci însă, toate zodiile își vor pune probleme banilor, iar unii nativi vor avea ceva pierderi pe acest segment. Pe de altă parte, ne vom simți din ce în ce mai obosiți și nu trebuie să mire pe nimeni dacă se va instala și senzația de inutilitate.

Specialiștii spun că zilele cele mai grele vor fi 13 și 14 iulie, când nimeni nu ne va intra în voie, pentru că nimic nu ne va conveni, iar la locul de muncă șefii par să nu uite că sunt și ei oameni. Ne vom întreba din ce în ce mai mult ce putem face pentru familia noastră și vom căuta diverse căi pentru a ne asigura că vom reuși să mai câștigăm un ban în plus.

Restructurări neanunțate

Sunt nativi care vor primi vești neplăcute fie că nu se măresc salariile așa cum li s-a promis, fie le sunt eliminate unele beneficii. Chiar dacă nu e plăcut pentru nimeni, ar fi bine să nu ne enervăm mai mult decât este cazul, iar foarte important este să avem grijă de sănătate și să ne odihnim.

Fiți mult mai atenți cu părinții și aveți grijă să ia așa cum scrie la carte tratamentele de la medic. Atenție și la alergiile pe care le puteți face, fie la produse alimentare, fie la cele cosmetice. E posibil să vă confruntați cu aceste situații neplăcute, chiar dacă înainte nu ați avut nici un fel de probleme. În această perioadă pot fi accentuate durerile la genunchi, articulații și oase.

Sursă foto: wise

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre