Lidia Buble nu a îndrăznit să le ceară bani părinților nici când era în pragul de a leșina de foame

Lidia Buble nu a îndrăznit să le ceară bani părinților nici când era în pragul de a leșina de foame
Invitată în podcast-ul lui Damian Drăghici, Lidia Buble a fost extrem de sinceră și transparentă. Vedeta a spus lucruri neștiute despre trecutul ei.

Își dorește enorm o dragoste ca a părinților săi și încă mai speră că Dumnezeu îi va scoate în cale bărbatul care să o iubească așa cum merită.

Lidia Buble a recunoscut care a fost cel mai greu moment din viață. „Este prima dată când zic asta şi nu mi-e ruşine…”

Acum întoarce banii cu lopata, dar până să ajungă în acest stadiu, Lidia Buble a trecut prin mari probleme. Vedeta i-a recunoscut lui Damian Drăghici că atunci când a ajuns din Deva în București avea doar 40 de lei în buzunar.  „Unul dintre cele mai grele momente din viaţa mea a fost exact momentul în care am ajuns în Bucureşti, cu fix 40 de lei în buzunar. Viaţa de Bucureşti este foarte scumpă în comparaţie cu cea de acasă, de la Deva”, a spus artista.

Au fost luni în care nu avea bani de mâncare

Și mai grele erau lunile în care rămânea fără bani de mâncare și trebuia să găsească rapid o soluție, pentru că nu îndrăznea să le ceară bani părinților. Și atunci intra în supermarket și mânca câte un biscuit.

Fără să plătească… „Au fost foarte multe luni în care rămâneam fără bani de mâncare şi mergeam prin supermarketuri, este prima dată când zic asta şi nu mi-e ruşine.

Eu la momentul respectiv nu am privit-o ca pe un furt sau ca pe ceva rău. Sunt acei biscuiţi vărsaţi, treceam pe acolo şi mâncam câte un biscuite de foame, aia era mâncarea mea pentru o zi întreagă, pentru că nu mai aveam bani nici de transport în comun. Acela a fost printre cele mai grele momente din viaţa mea”, s-a destăinuit cântăreața.

La mine e totul sau nimic

Cât privește partenerul pe care și-l dorește, Lidia nu vrea bogăție, ci multă iubire. Așa cum au trăit și părinții ei. „Mi-aș dori să mă binecuvânteze Dumnezeu cu un bărbat alături de care să trăiesc o dragoste atât de frumoasă precum a părinților mei. La mine e totul sau nimic. Eu dau totul din prima.

Nu știu dacă neapărat este un lucru foarte bun, dar iubesc intens și de fiecare dată am luptat pentru ce este al meu. Am luptat să mențin o relație sănătoasă și frumoasă”, a mai spus fosta iubită a lui Răzvan Simion.

Sursă foto: instagram