Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce pasiuni au băieții lui Silviu Prigoană. Afaceristul e mândru nevoie mare

Ce pasiuni au băieții lui Silviu Prigoană. Afaceristul e mândru nevoie mare
Chiar dacă părinții încă n-au găsit un numitor comun, băieții lui Silviu Prigoană și ai Adrianei Bahmuțeanu au planuri mari de viitor.

Maximus și Eduard sunt fascinați de afaceri, dar au și hobby-uri rare pentru copii de vârsta lor. Cu ce-și ocupă timpul liber urmașii lui Silviu Prigoană.

Ce pasiuni au băieții lui Silviu Prigoană. Afaceristul e mândru nevoie mare

De când sunt în grija tatălui, Maximus și Eduard, copiii Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană sunt pe cai mari. Iar planurile de viitor sunt cu adevărat impresionante. Băieții sunt îndrăgostiți de limbile străine, dar și de criptomonede. Eduard, de doar 11 ani este pasionat de cultură japoneză și își dorește să facă liceul în această țară minunată. La rândul lui, Maximus, de 13 ani, iubește la nebunie limba chineză și ia lecții de la o profesoară, dar e atras și de tehnologie.

„Acum sunt la lecția 10 din 50.000 de lecții”

„Ca să fii CEO trebuie să știi chineză. Am început cu un manual HSK, acum sunt la lecția 10 din 50.000 de lecții’, a mărturisit mândru, adolescentul. La rândul său, Silviu a declarat că nu are alte pretenții de la copiii lui decât să fie cuminți și disciplinați.

„Maximus învață limba chineză pentru că vrea el. Pe mine nu mă interesează, să fie disciplinați și cuminți. (…) Le place cu sclavi. Urmează, la anul când pleacă în Anglia la școală, să-și facă el patul acolo. Clasa a noua, gata, pleacă puțin în Anglia să stea și el la internat. Eduard mai are 2 ani, el vrea Japonia”, a mai declarat Silviu Prigoană la Antena Stars.

Afaceristul a tras lozul cel mare cu Mihaela

După ce a divorțat de Adriana, nimeni nu s-ar fi gândit că Prigoană va avea atât de mare noroc în dragoste. De când Mihaela, actuala sa soție, a apărut în viața lui, afaceristul s-a schimbat radical. Ce-i drept, aceasta arată extraordinar și este și o femeie independentă, care-și câștigă banii din propriile afaceri. A șaptea oară a fost cu noroc pentru Prigoană.

Sursă foto: cancan, libertatea

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre