Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce pensii alimentare ridicole are de plătit milionarul Alex Bodi fetițelor sale

Ce pensii alimentare ridicole are de plătit milionarul Alex Bodi fetițelor sale
Chiar dacă e plin de bani, după cum a demonstrat avocatul lui, Alex Bodi cam uită de fetițele lui. Au apărut noi informații exclusive.

Având calitatea de suspect într-un dosar de crimă organizată (proxenetism, trafic de persoane și șantaj) Alex Bodi este printre cei mai cunoscuți afaceriști din România. Numai anul trecut, conform avocatului său, a avut un câștig de 7 milioane de euro, în urma afacerilor sale care se desfășoară în România și în alte țări europene.

Milionarul care a ajuns în lumina reflectoarelor în urma relației cu Bianca Drăgușanu, se poate mândri cu o avere colosală. Numai în garaj are mașini a căror valoare depășește 1 milion de euro. Anul trecut a împărțit bani fostelor iubite și unor alte femei, ajungând la alt milion de euro, după cum a mai arătat tot avocatul său.

Cert este că Alex Bodi trăiește pe picior mare. La fiecare ieșire în cluburi sau restaurante ajungea să plătească note de peste 10.000 de euro. Noii sale iubite i-a pus pe deget un inel de 10.000 de euro, recuperat de la Bianca Drăgușanu, același cu care o ceruse pe aceasta de soție.

Câți bani ar trebui să le dea Alex Bodi fetițelor sale

Bodi a mai fost căsătorit înainte de Bianca Drăgușanu și are două fetițe. Chaqueline și Selena. Cea din urmă locuiește cu mama ei, Iulia Sălăgean la București, iar din când în când este în grija fostei soții a lui, Bianca Drăgușanu, care e bună prietenă cu Iulia. De altfel, așa cum Rețete și vedete a scris, o perioadă după ce Bodi a fost arestat și când Iulia se afla cu treburi în Germania, Bianca s-a ocupat să o ia pe Selena de la grădiniță și să îi facă activități. Cealaltă fetiță, Chaqueline, trăiește la Madrid cu mama sa.

Deși nu a avut niciodată probleme cu banii, Alex Bodi se pare că nu le-a virat niciodată pensie alimentară la timp fetițelor, arată Spynews.ro care oferă informații exclusive. Asta pe lângă faptul că sumele la care a fost obligat sunt ridicol de mici în comparație cu averea sa.

Selena ar trebui să primească lunar câte 1.000 de euro, însă Alex Bodi nu și-a mai respectat înțelegerea de 2 luni. Pe de altă parte, sora Selenei, Chaqueline, are de primit doar 300 de euro pensie alimentară, dar nici acești bani, mai arată Spynews.ro, nu îi primește mama ei la timp.

Alex Bodi se pare că a „uitat” deseori să plătească pensie alimentară copiilor. O face doar când își aduce aminte, mai arată sursa citată. Asta în timp ce obișnuiește zeci de mii de euro pe șampanii și mese în cluburile de fițe sau excursii cu avionul privat.

Sursa foto: Instagram

Secretul frumuseții pe timp de pandemie: un eyeliner perfect. Cum îl aplicăm

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre