Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce porecle au avut vedetele țării. Cine e cântăreața cunoscută ca și Olive, soția lui Popeye. Exclusiv RV

Ce porecle au avut vedetele țării. Cine e cântăreața cunoscută ca și Olive, soția lui Popeye. Exclusiv RV
Sunt celebre, cunoscute de toți românii, dar puțini sunt cei care știu ce porecle au avut vedetele țării. Unuia dintre primarii Bucureștiului i se spunea Capra.

Irinel Columbeanu și Dan Bittman sunt doar câteva dintre vedetele țării cărora prietenii sau familia le-au pus tot felul de porecle.

„Iar soțul mă alintă Cui”

Gabrielei Firea i se spunea Capra

Cu ceva timp în urmă, fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea a povestit că sora ei obișnuia să îi spună în copilărie „Capra”. Și asta pentru că era pur și simplu fascinată de aceste animale. De asemenea, colegii o numeau „Ciuș, de la Vrânciuș”. Când lucra la televiziunea, colegii obișnuiau să o numească „Rubricuța, pentru că inițial emisiunea „Săptămâna financiară” a debutat ca rubrică”, spunea Gabriela Firea. Iar fostul soț, Răsvan Firea o numea „Cui”. „Asta de la vorba „Cui pe cui se scoate”. De când m-am tuns, tot el s-a reorientat și mă alinta Matrix”.

Masculul alfa „Ileana”

Irinel era cunoscut ca și Ileana

Nici Irinel Columbeanu nu a scăpat de porecle și, pentru că în tinerețe nu rata nici o noapte de amor cu diverse domnișoare, i s-a spus „Ileana”. „(…) de la maşina de cusut. E o vorbă: «Bat şi … „calc” …ca maşina de cusut». Avea o vitalitate maximă, fetele i-au pus porecla, a fost renumit printre gagicile de la un cunoscut sexy-club”, a dezvăluit ofițerul Paul Cornățeanu, potrivit informațiilor apărute în presă.

Alexandra Stan sau „mațe uscate”

Alexandra Stan avea porecla de mațe uscate

În ceea ce o privește pe Nicole Cherry, ani buni a fost cunoscută ca Cireșica, Cireașa, dar și Nicoco sau Nicolici. Într-un interviu mai vechi, artista a mărturisit că s-a tot gândit dacă să-și tatueze două cireșe. Alexandra Stan a avut poate poreclele cele mai amuzantă.

Pentru că era era foarte slabă i se spunea când „mațe uscate”, când „Olive, soția lui Popeye, pentru că  eram slabă-slabă și mai înaltă decât restul prietenelor mele”. Alexandra se amuză și acum când își amintește de primul loc de muncă, „promoții la pateu, la detegenți. (…) Făceam schimb cu alte fetele, eu le dădeam detergent, ele șamponul”.

„Făceau mișto de mine”

Cum a fost poreclit Dan Bittman

Berbec veritabil, Dan Bittman a mărturisit că „aș fi vrut să fiu mai calm, mai liniștit, să nu fiu atât de încăpățânat”. „Mi se spunea Pușu, când eram mic. Asta nu o mai știu decât foștii mei colegi de școală, mulți făceau mișto de mine Păpușu”, a dezvăluit Dan Bittman, în emisiunea Xtra Night Show.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre