Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce povestește actrița despre săruturile ei din filme, după ce s-a zvonit că pe un partener l-a oripilat

Ce povestește actrița despre săruturile ei din filme, după ce s-a zvonit că pe un partener l-a oripilat
Invitată la o emisiune, o celebră actriță a povestit despre săruturile ei din filme, după ce s-a zvonit că și-a oripilat un partener. Aceasta a vorbit și despre partenerul care a lăsat cel mai mult de dorit în materie de sărut.

La doar 33 de ani, Jennifer Lawrence este una dintre cele mai mari și iubite actrițe de peste ocean. Filmele ei au fost vizionate de zeci de milioane de oameni din toată lumea, astfel că actrița are numai motive de mândrie când vine vorba de cariera sa. În cadrul unei emisiuni difuzată pe YouTube la care a fost invitată, Jennifer Lawrence a vorbit despre săruturile pe care le-a avut în filme cu diverși parteneri, unul mai celebru ca altul. 

Unul dintre partenerii de sărut ai actriței a fost nimeni altul decât Liam Hemsworth, fost soț al lui Miley Cyrus, în celebra serie “Jocurile Foamei”. Despre moment au existat zvonuri că actrița ar fi consumat special alimente care produceau un miros urât, chiar înainte de momentul mult așteptat.

Jennifer este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood
Sursa foto: facebook

Ba chiar Liam Hemsworth pretindea acest lucru, în promo-ul filmului: “Își făcuse un obicei din a mânca usturoi sau ton sau ceva care era dezgustător”, spunea actorul, care a recunoscut de asemenea că momentele intime dintre cei doi au fost “destul de inconfortabile” pentru că vedeta era “una dintre cele mai bune prietene ale mele”. Lucrurile au rămas la nivel de simple zvonuri totuși, căci partenerii de film ai actriței par să se înghesuie să filmeze cu aceasta.

Și-a sunat mama înainte de o scenă de sărut 

Chris Pratt era căsătorit la momentul filmărilor
Sursa foto: captura YouTube

Printre actorii care au lucrat alături de vedetă s-a numărat și Chris Pratt. Când cei doi au fost parteneri în filmul “Pasagerii”, Chris Pratt era căsătorit cu Ana Faris. Acest lucru a deranjat-o pe Lawrence, care nu s-a simțit deloc confortabilă cu momentul, ba chiar și-a sunat mama înainte.

Andy Cohen a avut numai laude la adresa actriței
Sursa foto: captura YouTube

”Urma să fie prima dată când sărutam un bărbat căsătorit, iar vinovăția este cea mai rea senzație din stomac. Și știam că era treaba mea, dar nu puteam să-i spun stomacului meu asta…Așa că am sunat-o pe mama și i-am spus: ‘Doar spune-mi că e în regulă?’ A fost pur și simplu foarte vulnerabil. Și nu știi când e prea mult. Vrei să fie real, vrei ca totul să fie real, dar apoi… A fost cel mai vulnerabil moment al vieții mele”, a mărturisit actrița.

Ce spune Jennifer Lawrence despre cel mai slab sărut

Întrebată de prezentatoare despre cel mai slab partener de sărut, Lawrence nu a spus despre cine e vorba, însă a declarat totuși că ceva nu era în regulă acolo: „Nu vreau să spun, dar există unul. Gura lui era în regulă, dar ceea ce a făcut cu ea a fost greșit”. 

Liam Hemsworth și Jennifer Lawrence au fost parteneri în Jocurile Foamei
Sursa foto: captura YouTube

Un alt bărbat norocos care a sărutat-o pe Jennifer este Andy Cohen, gazda emisiunii Watch What Happens Live, care a sărutat-o pe vedetă în emisiunea sa de anul trecut. Vorbind despre moment, Andy a dezvăluit: „Știi ce? Eram atât de nervos să o sărut. Cred că ea este foarte sexy. Da, nu, a fost plăcut, a fost cu adevărat plăcut.” 

Actrița, reticentă la scenele intime 

Jennifer Lawrence a discutat și despre scena ei intimă alături de Joel Edgerton în filmul “Red Sparrow” din 2018.

La acea vreme, Jennifer a detaliat reticența ei de a juca în astfel de scene: „Nu este o chestiune de valoare sau de judecată a altora. Cred că este minunat când femeile se simt confortabil făcând asta, și este alegerea lor.”

Despre impactul momentelor respective asupra ei, aceasta a declarat: „Nu mai am aceeași frică și nesiguranță în acea zonă specifică în care aveam înainte… Așa că știi că voi lua întotdeauna roluri din aceeași motivare, știi, personajul mă atrage și regizorul și povestea. Dar nu voi mai lăsa asta să fie un factor în luarea deciziilor mele”, a încheiat celebra actriță. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre