Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce propunere i-a făcut Elodia Ghinescu mamei sale, Emilia, înainte de dispariție. „A murit de inimă rea…”

Ce propunere i-a făcut Elodia Ghinescu mamei sale, Emilia, înainte de dispariție. „A murit de inimă rea…”
De 16 ani, mama Elodiei Ghinescu, Emilia Ghinescu așteaptă să se facă dreptate. De ce vrea ca Cioacă să-i plătească daune morale.

Emilia Ghinescu a vorbit recent despre ultima întâlnire pe care a avut-o cu fiica sa, Elodia.

Emilia Ghinescu a povestit despre ultimele zile din viața avocatei ucise de Cristian Cioacă. Mama fostei avocate susține că fiica sa i-a propus să meargă peste două zile și să meargă împreună la cumpărături.

Elodia a murit marți spre miercuri seară. Luni ne văzusem la mine, acasă, venise să își ia băiatul de la noi, venise cu Cristian.

Pusesem masa, am mâncat, erau mereu la noi, și de Sărbători, petreceam împreună. Înainte de a pleca, mi-a zis să vin peste două zile, adică miercuri, pe la ora 14.00, la ea, la cabinetul de avocatură, ca să mergem împreună la cumpărături, să ne alegem hăinuțe.

„El s-a ferit de mine vreun an, nu a dorit să ne spună nimic și nici să ne vadă”

Dar, miercuri, n-am mai dat de ea, nici la telefon nu răspundea, nici la cabinet nu era. Am intrat în panică, atunci am bănuit că i s-a întâmplat ceva rău. Apoi am aflat că în seara de dinainte s-a certat rău cu soțul ei. El o fi lovit-o grav, nu știu ce să zic, dar casa era plină de sânge. El s-a ferit de mine vreun an, nu a dorit să ne spună nimic și nici să ne vadă”, a mărturisit femeia pentru Playtech.

În acele vremuri păreau îndrăgostiți…

De ce a murit tatăl Elodiei

Pe de altă parte, Emilia Ghinescu și-a spus oful și în ceea ce privește decesul soțului său. „Îmi amintesc că ne uitam la televizor, la emisiunea lui Dan Diaconescu, de la OTV, dezbăteau acolo această crimă. Dintr-odată, soțului meu i s-a făcut rău, mi-a spus că nu se mai poate mișca și nici respira, mi-a cerut ajutorul. Am ajuns la spital, însă medicii nu l-au mai putut salva, suferise un infarct. A murit de supărare, de inimă rea, de dorul fiicei lui, pe care o adora”, a mai spus aceasta.

„O să-l acționez în judecată, nu mă las”

În altă ordine de idei, Emilia Ghinescu a spus că dacă nu va primi daunele morale de la Cristian Cioacă, îl va da în judecată. „El are să ne plătească despăgubiri în valoare de 380.000 de euro. Are să ne dea mie și fiului meu 250.000 de euro, iar restul, fiului lui, până la 380.000 de euro.

Insist să primesc acești bani, nu-l iert! O să-l acționez în judecată, nu mă las. Ce voi face cu acești bani? Nu voi face ceva anume, ce poți să faci cu banii primiți pentru moartea fiicei mele? Nu m-am gândit.

„Nu știu nici unde locuiește, mai nimeni nu știe

Voi vedea, când îi voi primi, mai e până atunci. Am auzit că nu are de fapt nimic pe numele lui, și că ce ar fi avut ar fi pus pe numele altora. Nici loc de muncă de nu are. În acest moment, dacă mă întrebați, nu știu nici unde locuiește, mai nimeni nu știe”, a mărturisit Emilia Ghinescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre