Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce rasă de câine i se potrivește fiecărei zodii, ca să facă o echipă pe cinste

Ce rasă de câine i se potrivește fiecărei zodii, ca să facă o echipă pe cinste
Au intrat în istorie nu doar cu frumusețea și atitudinea lor, dar mai ales pentru loialitatea de care au dat dovadă. Iată ce câine să vă cumpărați, în funcție de zodia în care v-ați născut.

Un animal de companie este exact ca un copil. Trebuie îngrijit și iubit, iar el va ști cum să vă răsplătească. Iată care e rasa cea mai potrivită zodiei.

Ciobănescul german face pe șeful

Ați avut colegi sau șefi Berbeci? Atunci știți foarte bine că nimeni nu-i scoate din ale lor, dar reușesc întotdeauna să țină totul sub control. La fel este și ciobănescul german, căruia îi place să fie în centrul atenției și să demonstreze cât de minunat e. De altfel, ciobănescul german s-a dovedit a fi un excepțional câine polițist. De asemenea, nativii din Berbec pot să aibă lângă ei doberman, pinscher sau weimaraner.

Dobermanul, mereu în ajutorul oamenilor

Dogul german, cel mai bun prieten al Taurului

Taurul, blând, loial și întotdeauna protectiv, se potrivește foarte bine cu uriașul boxer, o rasă de câini foarte iubită. Dar și cu un blănos din rasele Cavalier King Charles Spaniel și Dog German.

În ceea ce-i privește pe Gemeni, aceștia fac cea mai bună echipă cu Bichonul Frise, un câine cu un temperament foarte liniștit, jucăuș și foarte curios.

Simpaticul bichon frise, mereu pus pe glume

În ceea ce-i privește pe Raci, familiști convinși, dar și visători deopotrivă, fac pereche potrivită cu rottweilerul, un patruped loial și un paznic excelent.

Un pug drăgălaș pentru un Leu mereu pus pe șotii

Nativii Lei sunt cunoscuți pentru pozitivitatea de care dau dovadă. De aceea un câine din rasa pug, de talie mică, plin de bucurie este tot ce le trebuie ca să se simtă bine.

Muncitori și hotărâți, nativilor din Fecioară li se potrivește cel mai bine patrupede din rasa Border Collie, Greyhound, Pointer, Shetland Sheepdog și Spanish Waterdog.

Cine spune că un Terra Nova nu poate fi simpatic…

La rândul lor, Balanțele își doresc un câine asemenea lor, adică mereu echilibrați. De aceea, Terra Nova, Husky siberian sau ciobănescul de Berna sunt cei mai potriviți, grație blândeții de care dau dovadă.

Golden retriever, cel mai bun prieten al Scorpionului

Nimeni să nu stea în calea unui Scorpion atunci când se enervează. Nativi cu personalitate puternică, aceștia se vor înțelege perfect cu un pitbull stăpân pe sine, dar și un golden retriever.

Plini de viață, Săgetătorii au nevoie de un prieten blănos care să fie ca ei, de aceea își pot lua cu încredere un russell terrier, shih tzu, buldog francez sau boston terrier.

Saint Bernard, un prieten loial

Uriașul Saint Bernard va fi iubit de un nativ din Pește

La polul opus sunt Capricornii, care-și doresc liniște în viața lor, de aceea li se potrivesc foarte bine câinii din rasele shiba inu, ciobănesc belgian sau shar pei. Ușor de dresat și foarte prietenoși sunt câinii din rasa collie, pudel, lhasa apso și bichonul havanese, potriviți pentru Vărsători.

Nu în ultimii Peștii vor un câine care să fie alintați precum își doresc ei să fie. De aceea, vor iubi la nebunie un Saint Bernard, dar și un cocker spaniol.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre