Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce relație există între Prima Doamnă a României și „Micul Prinț”. Lucruri neștiute despre Carmen Iohannis

Ce relație există între Prima Doamnă a României și „Micul Prinț”. Lucruri neștiute despre Carmen Iohannis
Despre soția președintelui României se cunosc puține lucruri, mai ales în ceea ce privește viața sa personală.

A ieșit la iveală faptul că Prima Doamnă a României are două mari pasiuni. Până acum, pentru că și-a mai descoperit un hobby, la care nu s-ar fi gândit nimeni.

Catalogată de prieteni despre o fire prietenoasă și extrem de sociabilă, Carmen Iohannis a fost pasionată de artă din adolescență, motiv pentru care a făcut nu doar pian, ci și balet. Recent însă, soția președintelui României a descoperit că mai are un hobby: pictura. Apropiată de elevii săi de la școală, aceasta a mers la un curs de pictură și a ajutat la imortalizarea Micuțului Prinț.

A ales să participe la atelier de “art and fun” pictându-l pe “Little Prince”

„Ne bucurăm de prezenţa Primei Doamne Carmen Iohannis care, împreună cu elevii clasei a IX-a de la Colegiul National Gheorghe Lazăr din Sibiu, a ales să participe la atelier de “art and fun” pictându-l pe “Little Prince”, scrie pe contul de Facebook „Art&Fun”. Nu este prima data când aceasta a participat la un curs de pictură. Și în 2019, aceasta a fost fotografiată în fața unui șevalet, cu o pensulă, semn că nu a lăsat pasiunile deoparte.

Gătește senzațional mâncare franțuzească

Chiar dacă arată foarte bine, Carmen Iohannis este și o gospodină desăvârșită, care gătește senzațional nu doar mâncare franțuzească, ci și din bucătăria românească. „A învățat să o facă de la mama ei și îi iese de senzație. E cea mai bună ciorbă pe care am mâncat-o eu vreodată, și toată lumea o apreciază”, a declarat bărbatul, în trecut un prieten vechi al familiei Iohannis.

I s-a mărit salariul

Deși ar fi putut să-și permită orice, Carmen Iohannis nu a vrut să renunțe la meseria de profesor, pe care o iubește enorm. Prima Doamnă îl însoțește pe soțul său la reuniuni oficiale și, spun sursele, Klaus Iohannis ajunge la Sibiu cât poate de des. Sursele spun că aceasta și-a depus în anul 2021 un dosar de gradație de merit și i s-a mărit salariul, Carmen Iohannis primind lunar suma de 3.735 de lei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre