Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce s-a ales de celebrele costume populare ale lui Ion Dolănescu. Fiul artistului spune adevărul

Ce s-a ales de celebrele costume populare ale lui Ion Dolănescu. Fiul artistului spune adevărul
Cu puțin timp în urmă, celebrul Ionuț Dolănescu a avut bucuria să fie invitatul Vioricăi de la Clejani la concertul extraordinar susținut de artistă.

Ionuț Dolănescu pare că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe și trăiește o viață minunată alături de frumoasa sa soție și inegalabila Maria Ciobanu.

Cântărețul a vorbit despre cât de mult își răsfăță soția, a cărei zi de naștere este pe 10 martie și mărturisește că e unul dintre minunatele daruri pe care i le-a dat Dumnezeu. ”O rasfăț în toate felurile! Mai ales ca pe 10 martie este ziua ei, ii spun din toata inima la multi ani, o iubesc tare mult, este o persoana cu totul si cu totul speciala, este o femeie extraordinara.

Ionut Dolănescu și Doinița

„Sunt un fericit, un norocos, să am lângă nine un asemenea om ca Doinița”

Mă face fericit de mai bine de 15 ani, avem trei copii, avem o familie reușită și îi mulțumesc că este alături de mine și la bine, si la greu, am trecut împreună prin toate. Și chiar sunt un fericit, un norocos, să am lângă mine un asemenea om ca Doinița, de o înaltă calitate umană. Îi mulțumesc pentru fiecare clipă frumoasă pe care mi-o dăruiește.”, a spus cântărețul.

„Păstrez tot ce a avut tata în casa din Caimatei”

Pe de altă parte, Ionuț a dezvăluit și ce s-a întâmplat cu ținutele populare ale tatălui său, Ion Dolănescu. „Păstrez cu sfințenie nu doar cămășile și costumele populare pe care le purta tatăl meu, ci și dar am ținut tot ce a avut el în casa din Caimatei. E drept că le-am mutat Pierșinari pe toată perioada cât renovez casa.

Și nu ultimul rând repertoriul inegalabil al său, care  cuprinde peste 1000 de cântece. În același timp și mama, Maria Ciobanu, are cele mai frumoase costume, care sunt la loc de cinste. Datorită tatălui meu sunt pe scenă, el m-a urcat când aveam doar nouă ani și lui îi datorez ceea ce sunt.

Am început cariera alături de tata, apoi am continuat să cânt cu mama timp de peste 25 de ani, în Australia, America, am ajuns până în Noua Zeelandă. Și mă rog lui Dumnezeu să o țină sănătoasă și să ne bucurăm toți de ea”, a declarat artistul pentru Star Popular.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre