Dramă de nedescris. Ion Dolănescu s-a răzbunat crunt pe Maria Ciobanu și s-a folosit de fiul lor pentru un plan diabolic

Dramă de nedescris. Ion Dolănescu s-a răzbunat crunt pe Maria Ciobanu și s-a folosit de fiul lor pentru un plan diabolic
Cea mai mare dramă pe care a trăit-o îndrăgita interpretă de muzică populară Maria Ciobanu a fost legată de faptul că nu și-a putut vedea ani de zile propriul fiu, rodul căsniciei sale cu renumitul artist Ion Dolănescu.

Maria Ciobanu a suferit timp de 25 de ani pentru că nu a putut fi alături de Ionuț, băiatul care s-a născut din iubirea cu marele Ion Dolănescu. Într-un interviu pentru Antena Stars, Maria Ciobanu a mărturisit ce calvar a îndurat pentru că a stat departe atâția ani de unicul fiu.

Maria Ciobanu a fost căsătorită cu Ion Dolănescu, însă mariajul lor s-a sfârșit după patru ani. Dragostea pătimașă care i-a unit s-a transformat pe loc într-o ură de nedescris. Separarea celor doi îndrăgiți cântăreți de muzică populară a avut loc când fiul lor, Ionuț, nu împlinise doi ani. Din păcate, în urma divorțului Ion Dolănescu a câștigat custodia băiatului și a făcut tot posibilul ca acesta să nu aibă nicio legătură cu mama sa.

Drama Mariei Ciobanu: Ionuț a știu că mama sa l-a abandonat

Maria Ciobanu a povestit cum nu și-a mai putut vedea copilul timp de 25 de ani, deoarece fostul ei soț i-a interzis acest lucru. Mai mult decât atât, drama a fost amplificată și de poveștile pe care Ion Dolănescu i le-a spus fiului său despre cea care i-a dat viață. Încă de mic, Ionuț Dolănescu a știu că mama sa l-a abandonat. Din această cauză, băiatul a ajuns să nu-și dorească s-o vadă vreodată.

„25 de ani am suferit după Ionuț. Nu m-a lăsat Dolănescu să îl văd. Mă duceam la școală, vorbeam cu diriginta să îl văd pe ascuns și soacra mea mi-l mai aducea din când în când. Mă gândeam că Dumnezeu va face dreptate până la urmă. La toate mănăstirile mă rugăm: “Să nu-mi iei, Doamne, zilele până când băiatul meu nu află adevărul și nu-mi spune sărut mâna”, a povestit recent Maria Ciobanu.

Artista și Ion Dolănescu au făcut nuntă mare în anul 1971, deși nu au fost niciodată căsătoriți la Starea Civilă. După patru ani însă s-au separat, iar copilul lor a fost crescut de Ion Dolănescu.

Legendara Maria Ciobanu

Președintele României Ion Iliescu i-a conferit artistei Maria Ciobanu, la 29 noiembrie 2002, Crucea națională Serviciul Credincios clasa a III-a, „pentru crearea și transmiterea cu talent și dăruire a unor opere literare semnificative pentru civilizația românească și universală”. Tot el i-a conferit, la 7 februarie 2004, și Ordinul Meritul Cultural în grad de Mare Ofițer, Categoria D – „Arta Spectacolului”, „în semn de apreciere a întregii activități și pentru dăruirea și talentul interpretativ pus în slujba artei scenice și a spectacolului”.

În data de 23 octombrie 2014, într-o ceremonie care a avut loc la Castelul Peleș din Sinaia, a primit din partea Casei Regale a României decorația Ordinul Coroana României în grad de Cavaler, cu ocazia celei de-a 93-a aniversări a Regelui Mihai I al României, decorație înmânată de Principesa Moștenitoare Margareta a României. După eveniment a urmat un dineu în Sufrageria de Stat a Castelului Peleș. Printre personalitățile care au mai fost decorate s-au aflat Draga Olteanu-Matei și Stelian Tănase, președintele-director general al Televiziunii Române, care au primit Ordinul Coroana României în grad de Ofițer, și interpreta de muzică populară Sofia Vicoveanca.

Sursa: Wikipedia