Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce s-a întâmplat cu antrenorul Mircea Rednic înainte de a ajunge de urgență pe masa de operație

Ce s-a întâmplat cu antrenorul Mircea Rednic înainte de a ajunge de urgență pe masa de operație
Unul dintre cei mai iubiți antrenori din fotbalul românesc, Mircea Rednic a ajuns în spital. Bărbatul a avut nevoie de operație.

În timpul jocului cu FCSB, câştigat de UTA, scor 2-1, antrenorul Mircea Rednic s-a plâns colegilor din staff că are înţepături la inimă. Situaţia tehnicianului s-a agravat la câteva ore după joc, motiv pentru care s-a luat decizia de a se prezenta la un cardiolog.

În vârstă de 61 de ani, Mircea Rednic a avut nevoie de intervenția medicilor. Antrenorul s-a dus pe picioare la clinică, i s-au făcut investigații. Apoi a suferit o operație uzuală la inimă: doctorii i-au pus un stent. Antrenorul de la UTA Arad are nevoie acum de recuperare.

În acest moment, Mircea Rednic se află sub supravegherea medicilor de la Spitalul Județean din Arad.

Reprezentanții UTA Arad au trimis un mesaj pe pagina de Facebook a echipei, unde au mărturisit că sunt cu sufletul alături de antrenor. „Multă sănătate, Mircea Rednic! În timpul jocului pe care echipa noastră l-a disputat cu FCSB la Arad, antrenorul principal al echipei, Mircea Rednic, a suferit un infarct miocardic.

„Rednic va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână, în funcție de starea medicală de la acel moment”

Astăzi, în urma unui control amănunțit, medicii au decis să-i monteze un stent și să-l țină sub supraveghere la Spitalul Județean, pentru următoarele zile.

Mircea Rednic a făcut infarct

Rednic va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână, în funcție de starea medicală de la acel moment. Îi dorim multă sănătate și îl așteptăm cât mai repede alături de echipă!”, este mesajul postat de UTA Arad pe contul de socializare.

Și-a încheiat cariera în anul 2000

Unul dintre cei mai iubiți fotbaliști, Mircea Rednic și-a încheiat cariera în anul 2000. El a jucat atât la Luceafărul București și Corvinul Hunedoara, cât și la Dinamo București, Bursaspor, Standard Liege, Saint-Truiden și Rapid. Deși a ajuns antrenor, acesta a fost de trei ori campion, cu Rapid și Dinamo. Echipele pe care le-a mai pregătit  Mircea Rednic sunt Alania, Xazar Lankaran, Standard Liege, Al-Nasr, Gent, Mouscron și Al-Faisaly.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre