Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce s-a întâmplat cu domnișoara de onoare a lui Kate Middleton. V-o amintiți pe micuța încruntată?

Ce s-a întâmplat cu domnișoara de onoare a lui Kate Middleton. V-o amintiți pe micuța încruntată?
În timp ce toți ochii au așteptat cu răbdare să arunce o prima privire asupra rochiei ducesei de Cambridge pe 29 aprilie 2011, alții au fost distrași de adorabila imagine creată de comportamentul domnișoarelor de onoare și de cavalerii de onoare.  Printre cei aleși s-au numărat maestrul Tom Pettifer, fiul dădacei din copilăria lui Harry și William, William Lowther-Pinkerton, Lady Louise Windsor, nepoata prințesei Margaret Lady Margarita Armstrong-Jones și nepoata Camillei Eliza Lopes.

Ducii de Cambridge au aniversat un deceniu de la nunta lor, și e foarte interesant de văzut ce s-a întâmplat cu domnișoara de onoare a lui Kate Middleton. Cea care a „furat” toate privirile în momentul nunții a fost micuța Grace Van Cutsem. Pe atunci avea numai trei ani. Iar nunta o plictisea maxim. Fotografia ei, în care apare încruntată, s-a viralizat.

Fina în vârsta de trei ani a ducelui Cambridge, Grace Van Cutsem, și-a acoperit urechile și s-a încruntat, în timp ce proaspeții căsătoriți se sărutau pentru prima data în public, din balcon, la 29 aprilie 2011. Până în acel moment, toți cei șase copii care alcătuiau domnișoarele de onoare și cavalerii au fost simbolul bunei creșteri. Dar micuța Grace nu a mai rezistat și și-a dat în petec.

Ce s-a întâmplat cu domnișoara de onoare ale lui Kate Middleton. V-o amintiți pe micuța încruntată?

Se pare că zgomotul milioanelor de aplauze în fața Palatului Buckingham a fost prea mult pentru fina de trei ani a prințului William, Grace Van Cutsem, care și-a acoperit urechile și s-a încruntat în timp ce proaspeții căsătoriți au împărtășit primul lor sărut public.

Ce s-a întâmplat cu domnișoara de onoare a lui Kate Middleton

Grace este fiica prietenului cuplului Hugh van Cutsem. Ea are acum 13 ani și a rămas în afara ochilor publicului de când a furat lumina reflectoarelor în urmă cu aproape zece ani.

Ea este soră mai mare a fraților Rafe și Charlie. A fost școlită la domiciliu de mama ei Rose timp de trei luni în Sri Lanka în 2018. Acum urmează o școală privată aproape de casa familiei din Oxfordshire.

Într-un interviu acordat The Times în februarie 2020, ea a explicat că o face din „motive practice”. „Mulți dintre prietenii noștri merg în continuare la școala din sat. Este o școală fantastică”.

Ce s-a întâmplat cu domnișoara de onoare ale lui Kate Middleton. V-o amintiți pe micuța încruntată?

Mama lui Grace Van Cutsem, care ține ateliere locale de yoga și predă vinyasa, spune că slujba ei este să aibă grijă de copiii ei. Rose, care face parte din întinsa dinastie Astor, a mai spus că s-a săturat să fie asociată cu familia regală, în ciuda legăturilor strânse ale familiei soțului ei cu Windsor.

Sursa foto: Rsplive.ir

Anthony Hopkins, fiul brutarului, ajuns vedetă la Hollywood. Are două Oscaruri

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre