Ce s-a întâmplat la mormântul Corneliei Catanga! Fiul ei urlă de durere. Fotografie înfiorătoare

Ce s-a întâmplat la mormântul Corneliei Catanga! Fiul ei urlă de durere. Fotografie înfiorătoare
Chiar dacă a trecut ceva timp de când Cornelia Catanga a plecat dintre noi, băiatul ei nu se poate obișnui cu pierderea.

Alexandru Pădureanu, băiatul Corneliei Catanga e sfâșiat de durere. Nu se poate aduna să meargă mai departe în viață.

Ce s-a întâmplat la mormântul Corneliei Catanga! Fiul ei urlă de durere

Durerea pe care Alexandru Pădureanu a strâns-o în suflet de când mama sa Cornelia Catanga a plecat la ceruri, e imensă. Băiatul se duce mereu la mormântul mamei sale, pentru că doar acolo reușește să se liniștească. Recent, tânărul a făcut o postare pe contul său de socializare care le-a rupt sufletul internauților.

„Nu mai am nici lacrimi”

„La mami meu!!!! Faaaaaaaaaaa zbier de tine faaaaaaaa!!! M-ai lăsat pe pământul asta printre pungașii ăștia nenorociți faaaaa !!!! Mammmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Lumea zice că sunt mai bine și plânge inima în mine faaaaaaaaaaaaa !!!!! Nu mai am nici lacrimi… și dacă  răbufnesc, răbufnesc în plâns, până mi se face răuuuuuu faaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!

Și de tata numai zic…. ne mângâi faaaaa sufletele să ne ridicam de la pământ, că ne dai semne faaaaaaaaa !!! Numai putem de tineeeeeeeeeeeeeee !!!! Numai potttt numai potttt numai pott numai potttttt !!!!!! Lacrimile nu le mai pot opri !!!!!!!! Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa”, au fost cuvintele tulburătoare ale lui Alexandru Pădureanu.

Mesaje de dincolo

La rândul său, Aurel Pădureanu a mărturisit că primește mesaje de la soția lui. Artistul se duce la cimitir odată la două zile și se întoarce acasă cu o durere și mai mare în suflet. Pădureanu a rămas și mamă și tată și încearcă să facă tot ce-i stă în putință să-i fie bine fiului său.

„Noi stăteam în Bragadiru. Era o profesoară de matematică și domnul care era inginer și se ducea Cornelia la ei în permanență. Mă sună ea la o săptămână după ce a murit Cornelia că a visat-o pe soacra mea. A spus: „Am visat-o că a venit la mine în bucătărie și se uita admirativ la mine” și i-a zis că „nu uit că fata mea mi-a spus că venea mereu la dumneavoastră în casă și sunteți o femeie bună”.

Ca să-mi transmită Cornelia mie că ea s-a întâlnit cu mama ei acolo. E incredibil. Mă duc la cimitir în permanență, o zi da, una nu. De câte ori mă duc, plâng acolo și mă întorc cu o durere mai mare în suflet, că știu cum am dus-o în ziua respectivă”, a mărturisit Aurel Pădureanu la „Showbiz Report”.

Sursă foto: facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre