Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce scârbos! Dua Lipa a băut în fața tuturor un cocktail „malefic”. Ingredientele te lasă cu gura căscată

Ce scârbos! Dua Lipa a băut în fața tuturor un cocktail „malefic”. Ingredientele te lasă cu gura căscată
Internauții n-au fost deloc impresionați de noua băutură pe care le-a arătat-o Dua Lipa. Au numit-o „cel mai malefic lucru” pe care l-au văzut vreodată.

Cu doar câteva zile în urmă, Dua Lipa a postat pe TikTok un videoclip cu băutura ei acidulată preferată. Majoritatea internauților au fost scârbiți de ceea ce au văzut în paharul vedetei.

În videoclipul său, Dua Lipa a povestit cum preferă să bea Diet Coke (Cola zero) turnând o cutie într-un pahar de plastic în care avea cuburi mici de gheață. Vedeta, care avea lângă ea un recipient cu murături feliate și unul cu jalapenos, a turnat în pahar sucul acestora. Ulterior, a pus și sucul din recipientul cu jalapenos.

Dua Lipa a turnat suc de murături în băutură

Înainte să ia o înghițitură, Dua a scuturat paharul de plastic pentru a amesteca conținutul. Apoi a început să bea, dând de înțeles că are în pahar o băutură răcoritoare foarte plăcută.

Prietenii ei însă, au avut păreri diferite despre băutură. Unuia dintre ei i s-a părut că amestecul era „foarte picant”, în timp ce altul nu s-a putut abține să nu-și strâmbe vizibil fața după ce a gustat. „Asta este, mmmm. Cum să-i spunem?”, a menționat Dua, mușcând dintr-o murătură.

„Ești bolnavă”

@dualipaofficial

What do we call her?

♬ original sound – Dua Lipa

Mai mulți utilizatori TikTok au comentat rețeta de băutură a tinerei, punând la îndoială gustul ei. „Mamă, ești bine?”, a întrebat o femeie, în timp ce alta a scris: „Ești bolnavă”. Un alt internaut a menționat că „acesta este cel mai malefic lucru la care m-am uitat vreodată”. „Dua, este aceasta o farsă?”, a întrebat altcineva.

Înghețată de vanilie cu ulei de măsline

Cu ceva timp în urmă, aceeași Dua Lipa le-a spus fanilor săi că îi place să mănânce înghețată de vanilie cu praf de sare de mare, peste care picură ulei de măsline. „Sugestia ta de înghețată de vanilie cu ulei de măsline a fost incredibil de bună, așa că trebuie să o încerc și pe asta acum”, a reacționat un internaut.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri