Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce se ascunde în bradul de Crăciun al lui Smiley. Fanii au început să pună pariuri

Ce se ascunde în bradul de Crăciun al lui Smiley. Fanii au început să pună pariuri
Fanii lui Smiley și ai Ginei Pistol nu știu ce să mai creadă după ce au vizionat un video cu împodobitul bradului, postat de artist. Soții Maria au ascuns ceva important în pomul de Crăciun.

Să fi dat oare Gina Pistol și Smiley o veste neașteptată? Cei doi soți au împodobit alături de micuța lor bradul de Crăciun, iar printre globuri a fost pusă și ecografia unui bebeluș. Să fie oare Gina Pistol însărcinată din nou sau este vorba de o ecografie a fetiței de când era în burtica mamei. Deocamdată, aceasta rămâne o dilemă a Crăciunului pe care fanii nu au putut să o dezlege. Încă…

„Crăciunul înseamnă acasă”

Alături de video, cuplul a pus și un mesaj pentru toți internauții. „Dacă de-a lungul anului fugim în toate colțurile, alergăm constant, Crăciunul înseamnă acasă. Doar atât: linistea, iubirea, căldura de acasă. E tot ce îmi doresc, ce îmi trebuie și ce mă bucură enorm – timp cu familia. Un Crăciun plin, frumos, curat vă urăm noi, familia Maria”, au spus cei doi.

„Felicitări din nou și sărbători fericite”

Așa cum era de așteptat, fanii au sărit cu zeci de mesaje pentru Crăciun, încercând să deslușească și a cui este poza cu ecografia din frumosul brad de Crăciun.  „Ce o fi însemnând poza din brăduț?, Felicitări din nou și sărbători fericite! Sunteți minunați! Un exemplu frumos pentru toți tinerii, Crăciun fericit dragilor! Sunteți tare frumoși!”, au fost doar câteva dintre mesajele trimise de internauți.

Nu au vrut bonă

În timp ce majoritatea artiștilor au tot felul de bone pentru a se descurca cu micuța, Smiley și Gina nu au vrut să audă de așa ceva. Copilul va fi crescut de ei. Cât privește odihna, deși e mai puțină, cei doi nu se plâng, chiar dacă uneori nopțile sunt extrem de epuizante. „Nu dorm cât toată lumea, dorm un pic mai puțin, dar deocamdată reușesc totuși să o duc pe fii-mea la grădiniță. (…) Da, păi deocamdată am dus-o doar de două ori, că doar de două ori a fost, dar deocamdată pot. Când sunt acasă, da”, a declarat Smiley cu ceva timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre