Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce se întâmplă cu fiica lui Bruce Willis și a lui Demi Moore. Au trecut doi ani de când nu a mai făcut asta

Ce se întâmplă cu fiica lui Bruce Willis și a lui Demi Moore. Au trecut doi ani de când nu a mai făcut asta
În vârstă de 33 de ani, Rumer fiica cea mare a actriței Demi Moore și a actorului Bruce Willis. Ca și părinții ei, ea este actriță. A apărut în filmele Hostage, The House Bunny, Sorority Row și Once Upon a Time in Hollywood.

Au trecut doi ani de când Rumer, fiica lui Bruce Willis și a lui Demi Moore nu a mai jucat într-un film. Acum însă, ea revine pe marele ecran cu un nou rol de actorie în comedia indie My Divorce Party. Actrița în vârstă de 33 de ani i s-a alăturat lui Michelle Meredith și Laith Ashley, scrie The Hollywood Reporter. Filmul și-a încheiat recent producția, marcând debutul regizoral al lui Heidi Weitzer.

Pelicula o urmărește pe viitoarea divorțată Xan (Desiree Staples), care își aduce cei mai apropiați prieteni împreună în Joshua Tree pentru a sărbători divorțul ei. Ceea ce nu le-a spus prietenilor ei este că intenționează să ardă literalmente toți banii pe care i-a primit în acordul de divorț și intenționează să înceapă o viață nouă de la zero. Desigur, acest lucru provoacă o scenă destul de haotică, deoarece fiecare dintre prietenii lui Xan are o idee diferită despre cum ar trebui să folosească banii.

Actrița a debutat în filmele părinților ei

Deși personajul lui Rumer Willis nu a fost dezvăluit, ea se alătură unei distribuții care-i include și Kimia Behpoornia, Sarah Hollis, Dionne Gipson și Cap Peterson.  Weitzer regizează comedia urmând propriul scenariu și va fi, de asemenea, producător executiv al proiectului. „Mă simt atât de privilegiată și recunoscătoare să lucrez cu atât de multe femei incredibil de talentate pe care nu numai că le admir, dar care mă fac cu adevărat să râd”, a spus Willis într-o declarație, conform Daily Mail.

Willis a apărut în mai multe filme ale părinților ei în copilărie, cum ar fi Now & Then și Striptease de Demi Moore sau The Whole Nine Yards and Hostage de Bruce Willis. În cele din urmă, ea și-a găsit singură roluri în The House Bunny, Wild Cherry și Sorority Row. Ea a jucat, de asemenea, în reboot-ul 90210 și a apărut ca invitată în Hawaii Five-0, Pretty Little Liars. Nu în ultimul rând, actrița a avut un rol recurent în Fox’s Empire.

Rumer a avut un an încărcat în 2019. A apărut deghizată în leu în The Masked Singer de la Fox și, de asemenea, a jucat în filmele What Lies Ahead și Once Upon a Time in Hollywood. În această perioadă mai are și un alt film,  care a intrat în post-producție, Left With Only Rain, cu Richard Kind și Liana Liberato.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre