Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce se întâmplă cu Ilie Năstase în aceste momente, când e internat în spital

Ce se întâmplă cu Ilie Năstase în aceste momente, când e internat în spital
Ilie Năstase abia așteaptă să fie externat. A fost în vacanță în Turcia și s-a întors cu COVID. Are 75 de ani, iar sistemul lui imunitar nu este chiar la cote optime. Soția lui, Ioana, are vești bune.

De o săptămână, Ilie Năstase se află la Institutul „Matei Balș”, după ce a fost infectat cu virusul Sars-Cov-2. Fostul mare tenisman se află sub supravegherea medicilor. Soția sa, Ioana, a spus că va fi acasă, la Constanța, de Ziua Națională. „Ilie iese de 1 Decembrie. Vine la Constanța, iar eu voi avea grijă de el”, a spus Ioana Năstase.

Ce se întâmplă cu Ilie Năstase în aceste momente, când e internat în spital

Ilie Năstase (75 de ani) a avut simptome specifice COVID-19, după ce s-a întors dintr-o vacanță în Turcia. Un test i-a confirmat boala, iar săptămâna trecută a ajuns de urgență la Institutul „Matei Balș”. „Problemele de sănătate ale lui Ilie au apărut din clipa în care a aflat că Ciprian Marica i-a furat Academia de Tenis. El de-atunci nu mai este om. Scăzându-i foarte tare imunitatea, a contractat şi virusul.

El de aproape o lună numai în tensiune a fost. Când am ajuns acasă din Turcia, la câteva zile a ajuns la spital. I-a scăzut foarte mult imunitatea şi sunt sigură că acest virus l-a contractat din această cauză. Până acum, Ilie nu a avut absolut nimic, nici răcit nu a fost. Brusc, COVID! El, de când a aflat, nu mai este om”, a povestit Ioana Năstase, pentru Click!.

Ilie Năstase (75 de ani) a avut simptome specifice COVID-19, după ce s-a întors dintr-o vacanță în Turcia. Soția lui, Ioana, are vești bune.

De 1 Decembrie, va fi acasă

Ilie Năstase se simte bine și urmează să se externeze. „Totul este bine. Ilie este supravegheat foarte bine de către medici. Ia medicamentația prescrisă, se odihnește, ascultă toate indicațiile. Nu mai tușește, nu mai are febră. Stau tot timpul pe telefon cu el, ne sunăm cu videocall, și abia așteaptă să fie externat. Cam pe 1 Decembrie, se va întâmpla acest lucru. Nu are de ce să mai stea în spital. Oricum mai are puțin și iese din perioada de carantinare”, a spus Ioana, pentru Click!

După ce se va externa, el va merge direct la Constanța, orașul în care domiciliază, dar nu va locui cu soția sa. „Ilie va sta într-unul din apartamentele pe care le avem. Mă feresc să locuiesc cu el până nu trec cele 14 zile, însă eu mă voi ocupa să îi duc mâncare, haine curate, medicamente și tot ce are nevoie”, a mai spus Ioana Năstase.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre