Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce se întâmplă cu Narcisa Suciu la o lună după ce a trecut prin cea mai dificilă cumpănă. Cine i-a fost aproape

Ce se întâmplă cu Narcisa Suciu la o lună după ce a trecut prin cea mai dificilă cumpănă. Cine i-a fost aproape
Cu puțin timp în urmă, Narcisa Suciu a suferit o operație grea, dar totul a decurs așa cum scrie la carte. Vedeta a dat primele declarații.

Narcisa Suciu a ajuns pe mâinile medicilor, după ce a făcut septicemie. Situația este acum sub control.

Ce se întâmplă cu Narcisa Suciu la o lună după ce a trecut prin cea mai dificilă cumpănă. Cine i-a fost aproape 

După ce a fost operată de urgență, Narcisa Suciu a trecut printr-o perioadă grea, dar s-a recuperat incredibil de repede. Într-un interviu pentru Spectacola, vedeta a vorbit acum despre cum a decurs recuperarea și cum se simte în acest moment. Cântăreața susține că a avut noroc pentru că are un organism foarte puternic, iar medicamentele și-au făcut efectul imediat. De asemenea, Narcisa susține că foarte mult a contat și faptul că a avut câinele cu ea.

„În fiecare dimineață și seara ies cu el afară, merg kilometri mulți”

„Mă simt bine. Sunt recuperată total. Mi se pare o minune, sincer. Și doctorul mi-a spus: „Nu știu ce fel de corp ai” și nu și-a explicat cum am venit pe picioare, iar recuperarea s-a întâmplat foarte repede. Eu nu am luat antibiotice de 10-15 ani. Eu nu iau niciodată pastile, așa că tot ce mi-au administrat acum a funcționat.

Dacă ai sistemul plin de antibiotice, e foarte greu să funcționeze. M-a ajutat foarte mult în recuperare faptul că am avut câinele, iar eu în fiecare dimineață și seara ies cu el afară, merg kilometri mulți.

„Mi-a spus doctorul că nu era niciun loc fără puroi”

Am fost într-o formă fizică bună și nu am nici alte boli asociate, iar cel mai important este faptul că operația a fost făcută pe cale laparascopică. Pentru că dacă m-aș fi dus oriunde în altă parte, ar fi trebuit să mă taie de sus în jos, pentru că puroiul era întins din diafragmă până în jos, în capătul abdomenului.

Mi-a spus doctorul că nu era niciun loc fără puroi. Toată infecția era răspândită și în sânge și clar m-ar fi tăiat. Medicul a știut exact ce să-mi zică, într-o zi în care m-am simțit rău m-a luat foarte tare și m-a întrebat de ce mă simt rău, că analizele sunt bune toate. (…) Nu-mi vine să cred prin ce am trecut. Trebuie să vorbesc cu un terapeut despre asta, pentru că eu sunt un om sănătos și nu înțeleg”, a declarat Narcisa Suciu.

În octombrie va avea și primul spectacol

Pentru că lucrurile s-au așezat, Narcisa a semnat și primul contract, așa că în octombrie va avea și primul spectacol. „În octombrie am semnat primul contract oficial, dar până atunci s-ar putea să plec în Finlanda și să mă întorc, sper să reușească să vină soțul meu, dar e cam greu cu concediul.”, a mai spus Narcisa Suciu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre