Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce se întâmplă între Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner! „Mi s-a părut o GOLĂNEALĂ”

Ce se întâmplă între Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner! „Mi s-a părut o GOLĂNEALĂ”
Când Mihaela Rădulescu l-a cunoscut pe Felix Baumgartner nu s-a gândit nici o secundă că între ei ar putea ceva. Prezentatoarea a mers să-i ia un interviu, iar la finalul conversației, el a invitat-o la cină. Un gest care pe brunetă a deranjat-o, considerându-l o... golăneală.

Mihaela Rădulescu spune că l-a refuzat politicos pe sportiv și și-a văzut de treaba ei. Doar că Felix Baumgartner, care se îndrăgostise pe loc de frumoasa româncă, a făcut tot ce i-a stat în putință să facă rost de numărul ei de telefon. Și după ceva efort, a reușit.

„S-a dus după colega mea și i-a cerut numărul meu”

„M-a iritat, mi s-a părut o golăneală, așa că am devenit mai rece, mi-am făcut interviul și atât. S-a dus după colega mea și i-a cerut numărul meu, însă ea, m-a întrebat înainte, iar eu nu am fost de acord să i-l dea. Felix a făcut rost din altă parte de el, a întrebat pe altcineva, pretextând că a uitat să îmi spună ceva la un răspuns din interviu și cineva din echipă a căzut în plasă și i l-a dat”, a povestit cu ceva timp în urmă Mihaela Rădulescu.

„Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră”

Anii au trecut și cei doi au reușit să-i facă invidioși pe toți cu relația lor perfectă. Chiar dacă se înțeleg din priviri, cei doi nu pun problema căsătoriei, Mihaela afirmând că nu mai vrea să sufere. „Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeași vârstă, oameni maturi, care știu ce vor de la viață.

E altfel, nu e ca în familia tradițională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”, a mai spus vedeta.

La restaurant cu Arnold Schwarzenegger

Recent, Mihaela și Felix au ieșit să ia micul dejun cu unul dintre prietenii iubitului ei, nimeni altul decât celebrul Arnold Schwarzenegger. Cei trei și-au făcut și o fotografie, pe care Felix a postat-o pe contul său de socializare. Și nu e pentru prima dată când aceștia se strâng la o vorbă, iar Mihaela e fericită că poate să fie alături de bărbatul vieții ei.

„Felix… el e foarte zăpăcit, nu știe niciodată care e stânga și care e dreapta. Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru. Bine, vorbesc despre lucrurile astea mici, cotidiene”, a spus diva la un moment dat.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre