Ce spun sprâncenele despre noul președinte interimar, Ilie Bolojan. Trăsăturile acestea îi dezvăluie caracterul
![Ce spun sprâncenele despre noul președinte interimar, Ilie Bolojan. Trăsăturile acestea îi dezvăluie caracterul](https://retetesivedete.ro/wp-content/uploads/2025/02/ilie-bolojan-22.jpg)
Noul președinte interimar Ilie Bolojan face parte din categoria persoanelor care poartă cu mândrie sprâncenele unite, însă multe experimente sociale au arătat că oamenii se tem sau privesc cu suspiciune astfel de indivizi.
Potrivit specialiștilor din China a citirii fețelor, dacă ochii sunt oglinda sufletului, sprâncenele reprezintă sensibilitatea, inteligența și înțelepciunea. Aceștia susțin că persoanele care au „o singură sprânceană” ca și Ilie Bolojan sunt echilibrate, dar și meticuloase și caută stabilitatea în viață.
Dar, spun oamenii de știință, oamenii cu sprâncenele unite caută mereu să experimenteze și chiar să aibă aventuri pentru a-și găsi echilibrul, dar și pentru că au mereu nevoie de stimulare. Nu sunt nici prea activi, dar nici prea leneși, nici prea puternici, dar nici pre slabi, însă specialiștii spun că au nevoie de validare, pentru că sunt momente când pot intra în depresie.
De asemenea, persoanele cu monosprânceană așa cum le are președintele interimar Ilie Bolojan realizează multe în viață și pot face lucruri neașteptate. Sunt deschiși și oferă o mână de ajutor celor care au nevoie, însă pot lua decizii greșite și îi pot subestima deseori pe cei care nu merită.
Cei care au „o singură sprânceană” pot ava probleme cu somnul, de aceea e important să se relaxeze și au un mare defect: sunt posesivi și geloși. Dar și suspicioși, introvertiți și irascibili și vor să analizeze o situație mult prea mult.
Sprâncenele au suferit multe transformări de-a lungul vremii. În perioada Renașterii erau epilate total, ca să dea impresia de frunte „pură” și înaltă. Situația s-a schimbat în epoca victoriană, când femeile din înalta societate preferau sprâncenele dese și naturale.
Iar vechii egipteni, grecii sau romanii purtau sprâncenele alungite sau unite, acest lucru vorbind despre accentuarea personalității. Secolul al XII-lea a adus cele mai multe schimbări în forma sprâncenelor.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook