Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Esca a dezvăluit secretul sprâncenelor perfecte pe care i l-a spus bunica ei

Andreea Esca a dezvăluit secretul sprâncenelor perfecte pe care i l-a spus bunica ei
Nimeni nu-i dă Andreei Esca 51 de ani. Și asta pentru că celebra prezentatoare a știrilor ProTV are mare grijă de imaginea sa, așa cum a făcut toată viața. În plus, a ținut cont întotdeauna de un secret pe care i l-a dezvăluit bunica.

Andreea Esca ar putea oricând să le dea lecții adolescentelor și nu e adepta intervențiilor estetice. Vedeta spune că a ajutat-o foarte mult un secret pe care bunica i l-a spus în adolescență.

„Îmi spunea tot timpul să nu mă pensez, pentru că o să mi se strice forma și sprâncenele”

Andreea Esca e invidiată pentru felul în care arată, iar acest lucru se datorează și faptului că niciodată nu a intervenit asupra trăsăturilor frumoase pe care i le-a dat Dumnezeu. Prezentatoarea nu vrea să audă de operații estetice și susține că niciodată nu și-a pensat sprâncenele.

Acest sfat l-a primit de la bunica ei „când eram adolescentă, îmi spunea tot timpul să nu mă pensez, pentru că o să mi se strice forma și textura firului”. Iar acum, când se pune tot mai mult accent pe naturalețe, Andreea e mândră că „în sfârșit, sunt la modă”.    

„Încuiați frigiderul”

Andreea Esca, secretul sprâncenelor perfecte

Pentru a arăta mereu bine, Andree Esca are o viață echilibrată, cu o dietă pe măsură și face multă mișcare. Nu renunță la plăcerile alimentare, dar nici „nu le pun în aplicare întotdeauna”. Prezentatoarea le sfătuiește pe doamnele și domnișoare care vor să scape de câteva kilograme să „încuiați frigiderul și să faceți sport”.

„Trebuie să spargă cineva gheața și era clar că dacă mă invită pe mine”

Pasionată de muzică de când se știe, Andreea Esca își amintește cu nostalgie de perioada liceului în care dansa pe rupte. „Nu am băut alcool niciodată, nu am fumat, nu m-am îmbătat niciodată, dar eram invitată la absolut toate petrecerile din toate clasele.

Pentru că dansam foarte mult și pentru că eram foarte pasionată de muzică. Dansam foarte mult și atunci îți trebuie un animator la o petrecere, trebuie să spargă cineva gheața și era clar că dacă mă invită pe mine era rezolvată petrecerea”, a susținut Andreea Esca, într-un podcast.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre