Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce va face Rihanna, timp de 13 minute, pe scena de la Super Bowl. Show-ul e pentru fiul ei

Ce va face Rihanna, timp de 13 minute, pe scena de la Super Bowl. Show-ul e pentru fiul ei
Rihanna, una dintre cele mai faimoase cântărețe din lume, se pregătește să cânte, în seara asta, la Super Bowl, și este o revenire pe scenă așteptată de ani de zile de fanii ei, mai ales că de la ultimul album al vedetei au trecut deja peste 6 ani.  

În seara aceasta, la Super Bowl, cea mai vizionată emisiune de televiziune în direct din fiecare an, Rihanna va urca pe scenă și va cânta fix 13 minute. Să-și extragă piese din cei 17 ani de carieră pentru un show mai scurt de un sfert de oră  a fost „cea mai mare provocare”, a susținut artista într-o conferință de presă, mărturisind că a fost nevoie de 39 de versiuni pentru a-și perfecționa apariția.

În cadrul aceleiași conferințe de presă Apple Music care a avut loc joi, ea a vorbit și despre decizia privind importanța reprezentării persoanelor de culoare, a culturii caraibiene și a țării sale natale, Barbados.  „Este important pentru mine să fac acest lucru anul acesta. Este important pentru reprezentare. Vreau ca fiul meu să vadă asta”, a spus ea.

Revenirea Rihannei pe scenă în timpul spectacolului de duminică de la pauza Super Bowl, reprezintă prima ei prestație live de când a intervenit pentru a-l ajuta pe DJ Khaled la Wild Thoughts la Grammy 2018. Anti, ultimul ei album, lansat în 2016, este considerat în prezent un clasic pop modern. După acel an, vedeta a fost ocupată cu altele decât muzica.

Ce a ținut-o ocupată pe Rihanna în  ultimii ani

Rihanna a devenit miliardară, a preluat conducerea galei Met, a filmat un documentar care, deși e  gata de câțiva ani, așteaptă încă aprobarea ei, potrivit regizorului Peter Berg.  De asemenea, ea a lansat Fenty Beauty, linia sa de cosmetice, și Savage x Fenty, brandul său de lenjerie intimă care aproape a detronat Victoria’s Secret și pentru care organizează, anual, o prezentare de modă diversă și pozitivă față de corp.

Mai amintim că în 2020, a devenit prima femeie de culoare care a condus o casă de modă de lux, Fenty Maison, pentru conglomeratul LVMH, compania din spatele Dior, Fendi, Givenchy, Celine și altele. Anul trecut, în luna mai, Rihanna a devenit mamă, ea aducând pe lume primul ei copil, un băiat, cu iubitul ei, rapperul A$AP Rocky.

Înainte de ultimul album lansat, Rihanna a avut  șapte albume în opt ani, între 2005 și 2012. Cântăreața a doborât recordul pentru cea mai rapidă artistă care a ajuns la 10 single-uri No. 1 în 2011 și a înregistrat 63 de melodii în topuri. Cu 14 melodii No. 1, ea se află pe locul al patrulea în istorie, după Elvis, Mariah Carey și Beatles.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre