Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce va fi nou la ”Te cunosc de undeva”. Liviu Vârciu a schimbat partenerul

Ce va fi nou la ”Te cunosc de undeva”. Liviu Vârciu a schimbat partenerul
Micuța Ami a câștigat cel mai recent show ”Te cunosc de undeva”. Nici nu s-a terminat bine sezonul că au și început filmările la următorul. Ce va fi nou la ”Te cunosc de undeva”. Mirela Vaida vine, dar nu va prezenta.

Va fi distracție mare în noul sezon ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Jurații și prezentatorii vor fi aceiași, ca în sezoanele trecute. Vor fi concurenți, din nou, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, dar nu vor mai forma un cuplu. Vor fi despărțiți. Surprize la ”Te cunosc de undeva” 2021.

Ce va fi nou la ”Te cunosc de undeva”

Au început filmările pentru cel mai nou sezon „Te cunosc de undeva!“ Vor concura 11 artiști, în cel de-al 16-lea sezon al show-ului, anunță Antena 1.

Radu, fiul lui Ştefan Bănică,  va printre concurenți. Va fi primul lui show televizat la care participă.

Actriţa Emilia Popescu, o prezenţă rară în show-urile de divertisment de la noi, participă și ea la concursul transformărilor.

Lista completă a concurenților: Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu, Adriana Trandafir și Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu care va face echipă cu Ana Baniciu, Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.

Mirela Vaida vine la ”Te cunosc de undeva”, dar nu va prezenta

Mirela Vaida este concurent-surpriză la ”Te cunosc de undeva”.

„Culmea, nu sunt prezentator!”, a glumit artista, completând: „aş fi putut să fiu poate în juriu, dar nu mă bag, pentru că Ozana şi Andreea fac treabă foarte bună, aşa că mă las pe mâna lor. Mă simt ca la şcoală, într-a XII-a, parcă învăţăm pentru bacalaureat, ne interesează concurenţa, care e mai bun, ce i-a picat fiecăruia, ce note avem, cum ne înţelegem, cine cui dă puncte… Contează să ne simţim bine, să dăm totul pe scenă şi să ne bucurăm de momentele astea superbe, pentru că atmosfera de la Te cunosc de undeva! e tot timpul de sărbătoare!”.


Florin Piersic Junior ”se joacă” prin casă cu ce are la îndemână. O face cu talent

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre