Simona Ionescu / Redactor Șef

Cea mai bună capcană pentru țânțari. O puteți face singuri și vă scapă definitiv de intruși

Cea mai bună capcană pentru țânțari. O puteți face singuri și vă scapă definitiv de intruși
Țânțarii își fac de cap în ultima perioadă și oricât de mici și de fragili ar părea, aceștia ne fac mari probleme. Cea mai bună soluție rămâne capcana făcută în casă.

Nu doar că sunt deranjanți, dar țânțarii pot transmite și boli periculoase. Puteți să îi țineți departe de casă, folosind o capcană simplă, dar cu rezultat maxim.

Cea mai bună capcană pentru țânțari. O puteți face singuri și vă scapă definitiv de intruși

Cum ar fi să realizați o capcană extrem de ieftină, dar care să vă scape de țânțari? Aveți acum posibilitatea să uitați de soluțiile repelente care de cele mai multe ori nu reușesc să facă față. Tot ce vă trebuie este o sticlă de plastic de doi litri, un cub de drojdie, o lingură cu zahăr și o cană cu apă caldă.

Modul de preparare

Începeți prin a tăia o treime din partea de sus a sticlei. În partea care a rămas se pune apă caldă, zahăr și drojdie și se amestecă până când constatați că drojdia s-a dizolvat.

Întoarceți partea de sus a sticlei cu gâtul în jos și introduceți în sticla în care ați pus soluția cu drojdie. Aveți acum la îndemână o capcană eficientă cu care veți da gata țânțarii.

Alungă și muștele și viespile

O puteți folosi în casă sau în grădină, important este să fie la o distanță de doi metri. Odată ce drojdia va începe să fermenteze, mirosul puternic va atrage țânțarii. Aceștia vor intra în sticlă și vor muri. Veți constata că nu mai aveți nevoie de tot felul de aparate și pastile contra țânțarilor. În plus, această capcană este extrem de folositoare și pentru a le veni de hac atât muștelor cât și viespilor.

Sursă foto: ea.md

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre