Simona Ionescu / Redactor Șef

Cea mai indecentă propunere pe care a primit-o Alexandra Stan. Chiar și pe ea a șocat-o. „Când mi-am dat seama, am făcut o criză”

Cea mai indecentă propunere pe care a primit-o Alexandra Stan. Chiar și pe ea a șocat-o. „Când mi-am dat seama, am făcut o criză”
Talentată și frumoasă, Alexandra Stan a fost întotdeauna o nonconformistă. Au fost însă și momente care au lăsat-o fără cuvinte.

E recunoscută la nivel internațional, are o carieră beton, dar în viața sentimentală Alexandra Stan n-a avut deloc noroc.

Cea mai indecentă propunere pe care a primit-o Alexandra Stan. Chiar și pe ea a șocat-o. „Când mi-am dat seama, am sunat o prietenă şi am avut o criză”

Invitată în podcast-ul Fain și Simplu, Alexandra Stan a vorbit fără ocolișuri despre o parte din viața ei. Cântăreața a mărturisit că și-a dorit să ajungă în America pentru a ajung actriță dar și cântăreață celebră, însă a sfârșit prin a se transforma într-o casnică care zilnic merge la piață, gătea și se ocupa de iubitul său din acea perioadă, Bogdan.

„Nu m-a obligat nimeni să fac toate astea! Dar cred că mi s-a cerut cumva”

„Cât am stat în L.A. am dispărut de peste tot. Nici pe internet nu mai postasem! Mă mutasem acolo cu gândul să devin cântăreaţă faimoasă, actriţă… Eu aveam nişte visuri dar am devenit casnică, stăteam şi găteam de trei ori pe zi, mergeam la piaţă. Îmi plăcea chestia asta, dar mi-am dat seama că nu pot fi eu fără muzică. Mie îmi place să cânt, să compun, să stau în studio, asta îmi place să fac, să merg la concerte, în turneu. (…)

Nu m-a obligat nimeni să fac toate astea! Dar cred că mi s-a cerut cumva. Eram cu Bogdan atunci şi el era surfer, am devenit un fel de mamă al lui. Am început să îl susţin pe partea asta, eram mereu lângă el. Îl înţelegeam că nu putea veni cu mine la studio pentru că trebuia să prindă nu ştiu ce valuri.

Am trecut peste perioada aia, dar… Am devenit mama lui, îi găteam mereu, mă satisfăcea chestia asta. Nu numai că nu îmi plăcea să fiu artist, dar mi se părea greu. Mi se părea că nu mă mai încadrez în mediul ăla, tot ce voiam era să plec mai repede de la studio. Să merg acasă, să fac mâncare, să pun hainele la spălat”, a spus vedeta.

„Ar fi vrut să avem şi alţi iubiți”

Probabil că situația ar fi continuat mai mult, dar Bogdan a făcut marea greșeală și i-a cerut Alexandrei Stan să încerce să aibă și alți iubiți. Momentul a fost extrem de șocant pentru vedetă care, după ce a și-a deschis sufletul celei mai bune prietene, a realizat că trebuie să-și schimbe viața radical. Și atunci a făcut ceea ce trebuia.

„M-am trezit la realitate când Bogdan a început să îmi propună să ne vedem şi cu alte persoane. Eu făcând toate sacrificiile astea pentru a fi cu el… Ar fi vrut să avem şi alţi iubit! Când mi-am dat seama, am sunat o prietenă şi am avut o criză”, a povestit Alexandra Stan.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre