Simona Ionescu / Redactor Șef

Cea mai nouă poveste de dragoste. După luni în care au negat orice legătură, Tom Brady și Irina Shayk fac planuri

Cea mai nouă poveste de dragoste. După luni în care au negat orice legătură, Tom Brady și Irina Shayk fac planuri
Relația dintre Tom Brady și Irina Shayk nu este doar o aventură, iar celebrul fost sportiv vrea cu adevărat să facă acest lucru să funcționeze, după ce perechea a simțit „săgeata lui Cupidon” la nunta la care a participat în Sardinia acum două luni. Surse apropiate de sportiv confirmă că acesta e cât de poate de serios.

Tom Brady este extaziat de noua sa poveste de dragoste cu Irina Shayk, la două luni după ce s-a conectat la o nuntă în Sardinia. Iar noua relație efervescentă a celor doi a șocat lumea.

Duminică, legendarul fundaș din NFL, în vârstă de 45 de ani – al cărui divorț de Gisele Bundchen, 43 de ani, a fost finalizat în octombrie 2022 – a fost surprins mângâind ușor fața bombei rusești de 37 de ani, după o întâlnire nocturnă în casa sa din Los Angeles, de sâmbătă. Sursele au declarat în exclusivitate pentru DailyMail.com că noul cuplu are „multă chimie” și că idila nu este „doar o aventură”, Brady văzând un „viitor” cu Shayk – la două luni după ce s-a întâlnit la nunta lui Joe Nahmad și a lui Madison Headrick.

Surse: „Tom este cu adevărat extaziat”

O persoană din interior a declarat: „Tom este cu adevărat extaziat că se întâmplă acest lucru, el simte că se înțeleg total, iar el chiar o găsește extrem de interesantă, întreprinzătoare și are un simț al umorului inteligent care se potrivește cu adevărat la tot ceea ce este el. Ea nu este doar o aventură, el chiar vrea ca acest lucru să funcționeze.

Relația dintre cele două vedete este cât se poate de serioasă

Întotdeauna și-a spus, după divorț, că se va implica doar cu cineva cu care se poate face un viitor, cineva pe care să o poată prezenta în cele din urmă copiilor săi. El chiar are o părere foarte bună despre ea și despre unde ar putea ajunge această relație. Nu are nicio grijă cu ea, par să se înțeleagă și se înțeleg destul de bine”.

 

O altă sursă a adăugat: „Se întâlnesc și se distrează. Tom a fost cel care a invitat-o pe Irina la casa lui din Los Angeles, după ce au făcut cu adevărat clic în luna mai (la nunta lui Joe Nahmad și Madison Headrick). De atunci au ținut legătura, încercând să își aranjeze programele pentru a se întâlni. Au multă chimie. Sunt entuziasmați să vadă încotro se îndreaptă, dar este încă la început”.

Fiecare are copii din relațiile anterioare

De când s-a despărțit de Bündchen, starul NFL a fost legat de o serie de femei celebre, printre care Kim Kardashian și Emily Ratajkowski. Noua poveste de dragoste vine la doar opt luni după ce divorțul lui Brady de Bundchen a devenit oficial. Deși se zvonea de ceva vreme despre despărțirea lui Brady și a lui Bündchen, cei doi nu și-au anunțat divorțul decât în luna octombrie a anului trecut, iar la scurt timp după aceea s-a aflat că procesul a fost finalizat.

„Am ajuns la această decizie pe cale amiabilă și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, a spus Brady într-un comunicat la vremea respectivă. Suntem binecuvântați cu copii frumoși și minunați, care vor continua să fie centrul lumii noastre din toate punctele de vedere. Ne dorim doar ce este mai bun unul pentru celălalt în timp ce urmărim noi capitole din viețile noastre care încă nu au fost scrise”, a adăugat el.

Giselle și Tom au divorțat anul trecut. Au împreună doi copii

Brady și Giselle Bündchen împart doi copii, Vivian, 10 ani, și Benjamin, 13 ani, în timp ce el mai are un fiu mai mare, Jack, în vârstă de 15 ani, din relația cu Bridget Moynahan. Între timp, Shayk împarte o fiică pe nume Lea, în vârstă de șase ani, cu Bradley Cooper, în vârstă de 48 de ani. Ea a început să se întâlnească cu actorul din The Hangover în 2015, iar Lea a venit pe lume peste doi ani. În 2019, cuplul s-a despărțit.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre