Simona Ionescu / Redactor Șef

Cearta între Radu Vâlcan și o concurentă la „Insula iubirii”. Discuția a fost tăiată la montaj

Cearta între Radu Vâlcan și o concurentă la „Insula iubirii”. Discuția a fost tăiată la montaj
Așteptată cu sufletul la gură de concurenți, la „Insula iubirii” nu e tot timpul doar lapte și miere. Ce s-a întâmplat între Radu Vâlcan și una dintre fetele venite să-și testeze iubirea.

La „Insula iubirii” nu sunt doar probleme cauzate de iubire, pentru că nu demult au început discuțiile între Radu Vâlcan și una dintre concurente. Ce nu au văzut telespectatorii.

După ce a aflat că iubitul ei Răzvan, un Don Juan al Insulei iubirii a făcut-o de râs prin gesturile făcute cu isptita Daria și alte fete, Ema, concurenta venită să-și testeze iubirea a avut o discuție aprinsă cu Radu Vâlcan la ceremonia focului. Focoasa brunetă o atacă pe ispită, supărată pentru tot ceea ce s-a întâmplat.

„Ascultă-mă, dacă vrei să purtăm un dialog”

„Eu nu o condamn pe Daria pentru că acceptă un Răzvan așa. Ea îmi spune mie că a reușit să-l schimbe pe Răzvan. El nu și-a permis glume cu mine. În momentul în care eu i-am acceptat niște lucruri, el și-a permis să joace cartea omului liber. Mi-aș dori să rămână romantic cu ea”, a fost replica Emei.

Pentru că Radu Vâlcan încerca să intervină în declarațiile Emei, aceasta l-a pus imediat la punct. „Ascultă-mă, dacă vrei să purtăm un dialog.

Mi-aș dori ca Daria să-l păstreze pe Răzvan, un bărbat îndrăgostit”, a mai spus bruneta. Radu Vâlcan a devenit din ce în ce mai înfierbântat: „În jurul cărui subiect ne învârtim aici, că nu înțeleg. Tu ști de ce ai venit aici?”, s-a zburlit prezentatorul.

Ema l-a luat peste picior

Pusă la colț de Vâlcan, Ema s-a supărat și l-a luat peste picior: „Am venit aici ca Răzvan să se descopere. Crezi că de fapt am mimat și cei care ne-au luat la casting și-au dat seama de chestia asta și aici am devenit nici buni actori. Sau poate eram despărțiți înainte de emisiune.

E o probabilitate, orice e posibil. Pentru dacă mă întrebi de trei ori? Mi se pare că m-ai ironizat. Și este normal să răspund la fel. (…) Cred că de 50 de ori Răzvan m-a întors. Eu renunțam în fiecare zi să mai lupt să mai fiu cu el. Pot să spun că despărțirea făcea parte din relația noastră.  (…) Și când am ajuns în Thailanda eram supărată pe el”, a mai spus concurenta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre