Simona Ionescu / Redactor Șef

Cei mai iresponsabili părinți nu erau cei din „Home Alone”. Aceștia și-au uitat copilul pe stradă

Cei mai iresponsabili părinți nu erau cei din „Home Alone”. Aceștia și-au uitat copilul pe stradă
Cu toții știm povestea din „Home Alone”, celebrul film care ne încântă, de decenii, Crăciunul. Dar ce s-a întâmplat zilele trecute e pe bune și întrece o închipuire.

În toate variantele copilul sau copiii sunt uitați în casă. Acești părinți iresponsabili și-au uitat copilul pe stradă. Ziua în amiaza mare. Doi părinţi şi-au uitat copilul în mijlocul străzii, după ce au plecat în vacanţă.

Totul a pornit de la o neînțelegere între adulţi. Situație demnă de un remake al celebrului film s-a petrecut în Italia, unde doi părinţi şi-au uitat copilul de şapte ani în mijlocul unei străzi din oraşul Bologna.

Un puști de 7 ani uitat pe stradă de părinții care au plecat în vacanță

Incidentul a avut loc într-un weekend. Totul a pornit de la o mică neînțelegere dintre cei doi adulţi care trebuiau să plece în vacanţă separat, unul la volanul unei rulote, celălalt, la volanul mașinii. Conform planului de acasă, copilul în vârstă de șapte ani trebuia să călătorească alături de tatăl său, în rulotă, în timp ce mama urma să vină în urma lor, la volanul autoturismului lor. În ciuda celor stabilite, când să plece, cel mic a  insistat să meargă cu maşina mamei, iar tatăl i-a dat voie.

Însă nu a sunat-o și pe soția lui să îi comunice această decizie de ultim moment. El i-a spus copilului să se ducă la mama lui, la mașină, însă acesta se pare că nu a ajuns la timp, iar femeia demarase deja. Tatăl a plecat cu rulota, mama copilului cu mașina, amândoi singuri, în timp ce puștiul a rămas pe stradă, în fața casei.

Părinții, anchetați de Parchetul pentru minori

Copilul a stat singur, în stradă, preț de câteva ore, până când a fost observat de vecini, care l-au întrebat ce face și așa au aflat că el aștepta să plece în vacanță alături de mama sa, în mașină. Imediat unul din vecini a apelat carabinierii. Poliţiştii au luat legătura cu mama copilului. Iar aici începe partea a doua a poveștii.

Femeia nu a vrut sub nicio formă să creadă cele ce i se spuneau la telefon, ea fiind convinsă că totul este o farsă. Când şi-a dat seama că faptele sunt reale, femeia a făcut cale întoarsă ca să îşi recupereze băieţelul.

Părinții nu au fost denunțați, dar întâmplarea a fost sesizată Parchetului pentru minori, care va demara investigații, informează Il Resto del Carlino.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre