Simona Ionescu / Redactor Șef

Cei mai scumpi bikini din lume costă 30 de milioane de dolari. Realizați cu diamante încrustate în platină

Cei mai scumpi bikini din lume costă 30 de milioane de dolari. Realizați cu diamante încrustate în platină
Moda poate depăși uneori limitele, iar designerii fac orice pot pentru a veni cu modele ieșite din comun. Cum arată cei mai scumpi bikini din lume și ce preț incredibil au.

E vremea vacanței, iar doamnele și domnișoarele sunt mereu în căutare de costume de baie la modă. Iată și cum arată cei mai scumpi bikini din lume cu diamante încrustate în platină. 

Bikini cu diamante

Nimic nu poate mai plăcut ochiului decât o femeie frumoasă, pe o plajă superbă, cu un costum de baie deosebit. Dar v-ați gândit vreodată la bikini cu diamante? Acest model în valoare de 30 milioane de dolari a fost creat de Susan Rosen pentru Sports Illustrated Swimsuit Issue 2012. Este un ansamblu de peste 150 de carate de diamante D impecabile, care au fost montate în platină. Ceea ce a făcut ca acest bikini să fie cel mai scump bikini din lume.

Cea mai extravagantă lenjerie intimă din lume

Cei mai scumpi bikini din lume costă 30 milioane de dolari

Pe locul doi se află o pereche de bikini Red Hot Fantasy de  95.19.75.000 de rupii. Gisele Bundchen, supermodelul și actrița braziliană, a purtat acest bikini Fantasy în anul 2000. Acest bikini a fost confecționat folosind satin roșu și are peste 1.300 de pietre prețioase. În prezent, deține recordul mondial Guinness pentru cea mai extravagantă și mai scumpă lenjerie intimă realizată vreodată.

Locul trei este ocupat de bikini Heavenly

Perechea de bikini Heavenly a fost primul care a fost expus pe podium. În 2001, Heidi Klum a făcut onoarea de a purta acest bikini care a fost confecționat cu 1.200 de safire roz din Sri Lanka și un diamant de 90 de carate tăiat în formă de smarald în centru.

Bikini cu diamante și 22 de rubine, pe locul patru

În 2001, Heidi Klum a făcut onoarea de a purta acest bikini care a fost confecționat cu 1.200 de safire roz din Sri Lanka și un diamant de 90 de carate

Locul patru aparține bikinilor Splendor Fantasy, iar supermodelul brazilian Gisele Bundchen a fost aleasă să poarte această piesă care a fost confecționată cu 2.900 de diamante încrustate în pavele și 22 de rubine, toate împletite și montate în aur alb de 18 carate. A fost concepută de designerul obișnuit al Victoria’s Secret, Mouawad, și a avut în centru un diamant Mouawad Splendor de 101 carate.

Pe locul cinci se află o pereche de bikini cu 2900 de diamante încrustate în aur alb

Heidi Klum, îngerul și supermodelul a purtat bikini care se află pe locul cinci în lume. Acest tip a fost confecționat folosind 2.900 de diamante încrustate în aur alb de 10 carate și avea o piesă centrală proprie, un diamant în formă de pară de 70 de carate. A fost nevoie de 370 de ore pentru a confecționa acest top de bikini.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre