Simona Ionescu / Redactor Șef

Cel mai prețios cadou pe care regele Charles l-a primit la aniversare a fost o surpriză totală

Cel mai prețios cadou pe care regele Charles l-a primit la aniversare a fost o surpriză totală
Regele Charles a avut o petrecere demnă de un Suveran, la împlinirea a 75 de ani. William și Kate au strălucit la eveniment, dar cel mai frumos cadou a venit din partea prințului Harry.

Sursele spun că cel mai mare cadou pe care regele Charles l-ar fi primit la aniversare a fost o discuție telefonică cu fiul său, prințul Harry.

Ce ținută a ales Kate

Prințul și Prințesa de Wales au plecat de la Clarence House aproape de miezul nopții, după petrecerea strălucitoare de 75 de ani a Regelui Charles.  Dar rapoartele sugerează că cel mai mare cadou al monarhului în acest an a fost apelul primit de la fiul său mai mic, prințul Harry, care ar fi sunat pentru a-i ura tatălui său la mulți ani.

A fost prima lor convorbire telefonică în ultimele șase luni. La petrecerea socrului, Kate a emanat eleganță într-o rochie din poliester reciclat, de culoare smarald, ornată cu paiete, de la Needle & Thread Alicia. La rândul său, prințul William, a fost văzut plecând de la reședința regală într-o cămașă albă și un sacou.

Regele Charles ar fi vorbit și cu Meghan

La sărbătorirea zilei de naștere a monarhului a venit și nepoata sa, Prințesa Beatrice, fiica prințesei Margaret, Lady Sarah Chatto și fiica prințesei Anne, Zara Tindall și soțul ei, Mike Tindall. Zara a uimit în rochia Eva a designerului australian Rebecca Vallance, în valoare de 640 de lire sterline, care i-a scos în evidență silueta.

Surse apropiate lui Harry au declarat pentru BBC că acesta îl va suna pe tatăl său, care nu deține un telefon mobil. Potrivit The Sun, se pare că Charles ar fi vorbit și cu nora sa Meghan Markle în timpul apelului de ieri. Palatul Buckingham a refuzat să comenteze, preferând să se concentreze asupra proiectului alimentar al Majestății Sale.

Regele Charles și-a serbat cei 75 de ani

A participat și una dintre cele șase însoțitoare ale reginei

Printre ceilalți invitați la petrecerea strălucitoare de ziua de naștere a lui Charles s-au numărat John Warren, managerul de curse al regretatei regine Elisabeta a II-a, și Sarah Troughton, care este una dintre cele șase însoțitoare ale reginei (rol care a înlocuit fosta poziție de doamnă de onoare) și cea mai veche prietenă.

Sarah, lord-locotenent de Wiltshire, este verișoară de gradul al doilea a regelui Carol prin intermediul bunicului său matern, care a fost fratele reginei-mamă. Penny Knatchbull i-a fermecat pe toți într-o rochie albastră uimitoare, la sosirea la Clarence House.

Cum s-a îmbrăcat fosta doamnă de onoare a reginei Elisabeta

Contesa Mountbatten de Burma s-a împrietenit cu prințul Philip la un meci de polo în 1975, când avea 20 de ani, a devenit una dintre cele mai apropiate confidente ale sale, deși era cu 32 de ani mai tânără decât el și a fost fotografiată la plimbări cu ducele de-a lungul anilor. Lady Susan Hussey, în vârstă de 84 de ani, fosta doamnă de onoare a regretatei regine Elisabeta a II-a, a fost și ea prezentă, purtând o rochie elegantă albastră strălucitoare.

Printre ceilalți membri ai familiei care au participat la evenimentul aniversar al lui Charles. Charles și-a marcat cea de-a 75-a aniversare cu un salut… special. Salutul cu 41 de tunuri din Green Park a fost urmat de un salut cu 62 de tunuri la Tower Wharf.

Cum a arătat tortul regelui Charles

Meghan și Harry nu au fost invitați

Potrivit informațiilor oferite de Daily Mail, Harry și Meghan au declarat anterior că nu fost contactați din partea Palatului Buckingham cu privire la o invitație la evenimentul de 75 de ani al lui Charles. Pe de altă parte, The Sunday Times a raportat că prințul Harry a refuzat o invitație la petrecerea aniversară și va rămâne în California.

Dar un purtător de cuvânt al familiei Sussex a declarat pentru MailOnline că cuplul nu avea nicio idee despre asta. De asemenea, o sursă apropiată fiului cel mic al regelui Charles a mărturisit pentru Mail Online că acesta și Meghan nu au fost invitați la petrecerea regelui Charles.

Cum a arătat tortul regelui Charles

Participanții la eveniment s-au unit pentru a-i cânta „La mulți ani” lui Charles, iar regele s-a jucat cu un cuțit înainte de a tăia un tort în straturi, acoperit cu o coroană. „Întotdeauna este amuzant să arunci o privire”. Cui pot să o donez? Putem să scăpăm de ea? Trebuie să vă dăm pungi pentru căței”, a glumit Charles în timp ce verifica umplutura, potrivit Daily Mail. „

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre