Simona Ionescu / Redactor Șef

Cel mai scump sac de gunoi din lume e de „firmă” și se folosește ca geantă. Dar există și alte orori

Cel mai scump sac de gunoi din lume e de „firmă” și se folosește ca geantă. Dar există și alte orori
Poveștile din lumea modei sunt fascinante dar uneori ajung de speriat. Un brand celebru a făcut genți în formă de saci de gunoi, iar obsedații de modă se înghesuie să plătească aproape 2.000 de dolari pe unul.

Primele genți-saci de gunoi de la Balenciaga au fost văzute în prezentarea de modă pentru sezonul toamnă – iarnă 2022 / 2023. Modelele au defilat într-o simulare de iarnă aproape siberiană, cu sacii de gunoi negri în mâini.

La începutul acestei luni, noile genți semnate de Demna, directorul artistic al mărcii Balenciaga, au  intrat pe piață și costă 1.790 de dolari, bucata.  Sunt, practic, cei mai scumpi saci de gunoi din lume. Balenciaga a lansat „Trash Pouch”, o geantă de mână despre care Demna, directorul de creație al mărcii, a recunoscut cu bucurie că este direct inspirată de banalul sac de gunoi. Venind în opțiuni de culoare albastru, negru și alb, cea mai recentă geantă de mână Balenciaga arată aproape identică cu sacii de gunoi pe care oricine îi cunoaște prea bine.

Balenciaga face modă inspirată din gunoi

Datorită brandului Balenciaga, expresia „ești un gunoi” poate fi de fapt un compliment acum, mai ales dacă persoana poartă noile pungi de gunoi ale mărcii, scrie Highsnobiety.com.

„Nu puteam rata o ocazie de a face cea mai scumpă pungă de gunoi din lume pentru că, nu e așa, cine nu iubește un scandal provocat în aceasta industrie a modei?”, a spus Demna la premiera colecției Balenciaga, conform sursei citate

Balenciaga este cunoscută pentru că trimite lumea într-o frenezie din cauza produselor sale nonconformiste.  Amintim aici adidașii Paris distruși, lansați în primăvară, la același preț halucinant și car arătau ca scoși din gunoi. Dar poate vă amintiți colecția mai veche de Parka cu șapte straturi.

Cele mai urâte genți costă 1250 de dolari

Balenciaga este cel mai tare brand de modă din lume, și-a pus amprenta asupra conștiinței noastre colective, și are grijă să se mențină în atenție cu lansări șocante. Cum ar fi și noile sale genți Crocs.

Acestea nici măcar nu sunt „noi” în sine: atât Geanta Crocs, cât și Suportul pentru telefon Crocs sunt disponibile pe site-ul Balenciaga, dar și la vânzătorii de lux selectați din întreaga lume. Gențile reutilizează partea superioară perforată inimitabilă a sabotului Crocs în huse de transport ventilate, ideale pentru plajă sau un telefon mobil.  Dar, la prețuri de 1.250 de dolari și, respectiv, 775 de dolari.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre