Simona Ionescu / Redactor Șef

Cel mai tare farsor se pregătește să fie socru. Iată ce s-a gândit să-i spună viitorului ginere

Cel mai tare farsor se pregătește să fie socru. Iată ce s-a gândit să-i spună viitorului ginere
Pus mereu pe șotii, Daniel Buzdugan, cel mai tare farsor din radio, devine foarte serios când e vorba de familia sa, pentru care ar face orice.

Deși nu se pune încă problema ca fiica sa să se căsătoreasă, el se pregătește din timp pentru momentul în care va deveni socru.

Fiica cea mare a lui Daniel Buzdugan, o frumusețe de fată, pasionată de echitație are o relație specială cu tatăl său, iar actorul va fi extrem de atent când va pleca la casa ei. Daniel susține că niciodată nu se va băga în relația ei, dar va avea multă grijă ca fiica lui să fie pe mâini bune.

„Certurile, discuțiile, să și le rezolve ei”

„Voi avea în vedere două-trei chestii. I-aș spune ginerelui vezi că pe fata asta am iubit-o, am crescut-o, măcar să ai grijă de ea așa cum am avut noi. Iar Mariei i-aș spune, tu ți l-ai ales, cu el te descurci, te speli pe cap cu el. Aș ține și cu el, fetele sunt mai guralive…iar dacă aș vedea că sare pe el cu gura, i-aș ține partea, ca bărbat.

Maria, fiica lui Daniel Buzdugan

Dar nu m-aș băga în sufletul lor. Certurile, discuțiile, să și le rezolve ei. I-aș da Mariei și câteva sfaturi. I-aș zice dacă aș vedea că nu e cum trebuie, depinde de ea dacă va înțelege sau nu”, a spus actorul pentru Cancan.

Vrea în „America Express

Chiar dacă deocamdată nu a primit nici o ofertă în acest sens, Daniel Buzdugan ar fi încântat să participe la „America Express”. E convins că ar face echipă excelentă cu fiica lui sau cu prietenul de-o viață, Mihai Morar. Și a găsit și soluția ideală pentru a lua mașini cât mai repede: se va deghiza în femeie.

„Încă nu mi s-a propus să particip, dar nu cred că aș zice nu. Este foarte greu, dar e o emisiune la care cred că toată lumea și-ar dori să participe. Nu știu cine ar putea refuza, e fabulos ceea ce se întâmplă acolo. Ca partener mi-aș dori să plec cu Maria, cu fiica mea.

Daniel Buzdugan

„O să fie Morar și Buzduganca”

Dacă aș merge cu Mihai Morar, m-aș îmbrăca eu în femeie. Așa ai mai multe șanse la autostop. Se pierde mult timp dacă echipa este formată din doi bărbați. Atunci m-aș epila, mi-aș pune o perucă și aș fi partenera lui Morar. O să fie Morar și Buzduganca. Într-o echipă trebuie să fie și o femeie. Așa că m-aș costuuma în gagică, să nu avem timpi morți. Ori într-o babă. În orice țară, oriunde ai fi, de o femeie bătrână ți se face milă. Și e și respectată”, s-a destăinuit Daniel Buzdugan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre