Simona Ionescu / Redactor Șef

Cele mai bune soluții pentru a vă găsi dragostea. Ce vă învață Lidia Fecioru

Cele mai bune soluții pentru a vă găsi dragostea. Ce vă învață Lidia Fecioru
Iubirea este atât de evazivă, încât poate părea că încercarea de a o găsi nu se va sfârși niciodată. Știm că există, pentru că și alții o au, iar Lidia Fecioru vă dă cele mai bune soluții pentru a vă găsi dragostea.

Dacă faceți parte din categoria celor care nu și-au găsit încă dragostea, atunci sfaturile bioenergoterapeutului Lidia Fecioru poate vă vor fi de mare ajutor. Sunt simple, dar iubirea poate va veni în viața voastră mai repede decât v-ați fi așteptat.

„Pentru căsătorie, se pune un inel în interior”

„Se ia o cănuță de lut și se pune o monedă în ea. Atunci când spui dorința, să ții în mână acea monedă. Lăsăm cana 24 de ore pe pervazul geamului, cât să prindă un asfințit și un răsărit. Apoi o acoperim cu o cârpă curată albă și o ascundem undeva. Din când în când, să ne gândim la dorința noastră. Pentru căsătorie, se pune un inel în interior. Orice inel. Lăsăm cana acolo până când dorinţa se îndeplinește”, a mărturisit Lidia Fecioru în emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Lidia Fecioru, despre cele mai bune solutii pentru a vă găsi dragostea

Mantrele, o soluție extraordinară pentru a chema dragostea în viața voastră

Pe de altă parte, Lidia Fecioru vă recomandă să folosiți și mantre, pentru că sunt o soluție extraordinară pentru ca dragostea să intre cât mai repede în viața voastră. În plus, nu trebuie niciodată să vă pierdeți speranța, pentru că de cele mai multe ori dragostea vine atunci când vă așteptați mai puțin. „E bine să ne scriem acea mantră pe o bucățică de hârtie și să ne-o punem chiar sub pernă sau la oglindă.

„Pe această foaie trebuie să scriem această mantră ca un mesaj și o putem pune sub pernă”

De fiecare dată când ne uităm în oglinda aia să scrie acolo: sunt cel mai bun sau sunt cel mai sănătos sau un alt mesaj pe care îl vrem noi. Pe această foaie trebuie să scriem această mantră ca un mesaj și o putem pune sub pernă. O prietenă de-a mea și-a făcut descrierea unui bărbat cu care voia să se mărite pe o foaie cu lux de amănunte și mi-a zis că atunci când s-a întâlnit cu soțul ei nu-i venea să creadă că era exact ce scrisese ea pe foaie?”, a exemplificat Lidia Fecioru.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre