Simona Ionescu / Redactor Șef

Celebra actriță din Game of Thrones a decedat la 82 de ani. Fanii sunt în lacrimi

Celebra actriță din Game of Thrones a decedat la 82 de ani. Fanii sunt în lacrimi
Diana Rigg a murit la vârsta de 82 de ani, familia ei confirmând că a trecut în neființă liniștită acasă, alături de cei dragi.

Agentul ei a anunțat știrea într-o declarație emoționantă, care i-a lăsat pe fani cu ochii în lacrimi.

„Cu o tristețe extraordinară anunțăm că doamna Diana Rigg a murit pașnic în această dimineață. Era acasă cu familia ei care a cerut intimitate în acest moment dificil. Dame Diana era un simbol al teatrului, filmului și televiziunii. A fost premiată cu premiile Bafta, Emmy, Tony și Evening Standard pentru munca depusă pe scenă și pe ecrane. Dame Diana a fost un membru mult iubit și admirat al profesiei sale, o forță a naturii care și-a iubit munca și colegii ei actori. O să-i fie foarte dor”.

Mesajul emoționant de la fiica sa

Fiica ei Rachael Stirling i-a adus un omagiu într-o declarație emoționantă.

„Iubita mea Ma a murit liniștită în somn devreme în această dimineață, acasă, înconjurată de familie. A murit de cancer, care a fost diagnosticat în martie și și-a petrecut ultimele luni reflectând cu bucurie asupra vieții sale extraordinare, plină de dragoste, râsete și o mândrie profundă în profesia sa. Îmi va fi dor de ea peste cuvinte”, a spus Rachael.

Actrița din Game of Thrones și Avengers

Actrița iconică este cunoscută pentru rolurile sale din Game Of Thrones, serialul TV Avengers și filmul lui James Bond On Her Majesty’s Secret Service. Publicul de peste 60 de ani și-a amintesc din celebrul serial „Răzbunătorii”, care a fost difuzat în anii 70 și în România lui Nicolae Ceaușescu.

A fost numită „Dame” în onorurile aduse în 1994 pentru serviciile sale de dramă. Cel mai popular rol recent al Dianei a fost Olenna Tyrell în Game Of Thrones, pe care l-a deținut din 2013 până în 2017. Personajul a fost ucis de Jaime Lannister în sezonul șapte.

Născută la Doncaster în 1938, Diana și-a început cariera în teatru cu roluri în producțiile Royal Shakespeare Company la începutul anilor șaizeci.

Cel mai recent rol este într-un film care va fi lansat anul viitor

Din 1961 până în 1969 a interpretat ​​agentul secret Emma Peel în 51 de episoade din The Avengers – „Răzbunătorii”. A devenit o fată Bond în Serviciul secret al Majestății Sale, alături de George Lazenby.

Vedeta a jucat-o pe Tracy Bond, singura soție a lui James Bond. Dar personajul a murit la doar câteva momente după nuntă.

Cel mai recent rol al ei într-un film este în Ultima noapte în Soho, care va fi lansat anul viitor.

Fără glumă! Loredana Groza a prins un pește zvârlugă. Ea e… de aur în fotografii

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre