Vedeta a împărtășit cu fanii ei ultima aventură în costum de baie. Loredana Groza a împlinit, acum două luni, 50 de ani. Este mama unei fete mari și, dincolo de toate, e una dinte cele mai nonconformiste artiste de pe scena muzicală din România. E capabilă să se reinventeze permanent, și chiar face asta, cu talent, de zeci de ani.

Ultima poveste a ei e cu peștișorul de aur. L-a prins în undiță și e decisă să nu lase să îi scape până ce nu îi îndeplinește cele trei dorințe. Vedeta consideră că prinderea peștelui e un miracol de septembrie, ea aflându-se în Delta Dunării unde profită de acest lucru ca să se relaxeze.

„Care-s cele 3 dorinte ale tale pentru pestisorul de aur?”, a scris Loredana Groza pe profilul său de Instagram. A primit peste 5.000 de aprecieri la postarea în bikini, dar comentariile sunt de cu totul altă natură.


Mai întâi a făcut 5 copii, apoi s-a însurat. La mulți ani, Hugh Grant!

Marele secret al supermodelului Elle Macpherson. Ce o face să arată ca o junioară la aproape 60 de ani


„Mama …ce filme aș face cu tine”, i-a scris un fan, în timp ce majoritatea bărbaților care comentează pun, simbolic,  inimioare și flăcări. „Foarte frumoasă Loredana. Te iubesc”, i-a scris un altul, iar încă o persoană comentează „cel mai frumos pește”.

Răsfăț maxim pentru Loredana: ia mic dejun cu prosecco în Deltă

Mândră de captura sa dar mai ales de cum arată, vedeta a postat un video cu peștișorul danibuan și la story.

Toate imaginile postate din escapada din Delta Dunării sunt câț se poate de sexoase. Ultima postare ne-o arată pe divă într-un compleu cu pantaloni scurți și bustieră Louis Vuitton. Ea se află într-un resort de lux din Deltă unde e răsfățată cu prosecco la micul dejun, după cum se vede într-un video în care vedeta ne arată cum se prezintă locul și prima masă a zilei.

 

View this post on Instagram

 

Late #Breakfast🍉🍇🥐🍳 #danube #romania #crisan #agurida❌❌

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza) on

Loredana Groza: cântăreață, actriță și mamă cu trup de adolescentă

Loredana Groza, cântăreață, actriță și mamă, își iubește corpul, se întreține, și dacă tot are ce arăta, nu se sfiește să pozeze în cele mai sumare ținute. Noile ținute pe care le-a etalat  Loredana Groza a adus în extaz admiratorii.

Urmăritorii virtuali ai vedetei știu că aceasta este foarte atentă cu fiecare părticică din corpul său. Nu de puține ori, aceasta a postat imagini cu ea la sala de forță, unde se antrenează atent și dedicat. Drept dovadă, la 50 de ani, e mândra posesoare a unui trup de adolescentă.

Sursa foto: Instagram

Poftiți de vedeți cu ce superyacht s-a plimbat Beyonce de ziua ei de naștere!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp