Simona Ionescu / Redactor Șef

Celebra cântăreață Maria Ciobanu, târâtă în scandalul fraților Dolanescu. Dezvăluiri

Celebra cântăreață Maria Ciobanu, târâtă în scandalul fraților Dolanescu. Dezvăluiri
La început de an, Dragoș, fiul lui Ion Dolănescu face declarații cu adevărat tulburătoare despre fratele său, Ionuț, dar o implică și pe Maria Ciobanu.

Cuvintele lui Dragoș Dolănescu, care trăiește în Costa Rica, alături de familia sa, i-au șocat pe toți românii. Fiul celebrului cântăreț Ion Dolănescu susține că fratele său vitreg, Ionuț, nu ar semăna cu neamul regretatului artist.

De asemenea, Dragoș Dolănescu susține că niciodată nu se va împăca cu fratele său vitreg. Nici măcar dacă acesta ar face primul pas spre o relație normală. „A pus monopol pe numele Dolănescu, deși, dacă ne uităm bine, el nu duce deloc spre neamul lui tata. Toți aveau tenul deschis, eu am ochii albaștri, ca ai bunicăi. El e mai măsliniu, cu tenul închis. Doar Maria Ciobanu știe de ce”, a fost declarația surprinzătoare a lui Dragoș Dolănescu.

Dragoș Dolănescu și copiii săi. Sursă foto: Cancan

„Au trecut 15 ani…”

Pe de altă parte, Dragoș Dolănescu spune că au trecut 15 ani de când Ionuț a promis că va transforma în muzeu vila tatălui din Caimatei. Și menționează că piesa pe care Ion Dolănescu i-a dedicat-o și care a făcut milioane de vizualizări, Ionuț ar fi făcut astfel încât să i se piardă urma.

Mai mult, el e de părere că ori de câte ori Ionuț „vrea să promoveze ceva, deschide un nou scandal despre mine”. Politicianul afirmă că „tot ce era al lui tata, costume, trofee, totul a rămas la el. Eu nu am luat nimic. Eu am crezut ce a spus… (…) În plus, la fiecare material despre tata, dictează ca numele meu sa nu fie pomenit”.

Ionuț Dolănescu acuzat că nu și-a respectat cuvântul

Nu a vândut nimic din averea moștenită de la Ion Dolănescu

Nu în ultimul rând, Dragoș Dolănescu lămurește și situația cu moștenirea care i-a revenit în urma partajului, când a rămas cu casa din Sinaia, dar și mai multe terenuri în mai multe locuri din țară. Fiul lui Ion Dolănescu susține că nu a vândut absolut nimic din avere, iar din „casa de la Sinaia aș vrea să fac o pensiune, dar asta ar însemna să am timp să stau în țară”. Pentru că mulți s-au întrebat de ce nu a candidat la funcția de primar în Costa Rica, Dragoș susține că a refuzat pentru că nu a vrut să-și sacrifice familia.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre