Simona Ionescu / Redactor Șef

Celebrități din România care joacă la păcănele online!

Celebrități din România care joacă la păcănele online!
Evident, este destul de greu să afli dacă cineva joacă jocuri de noroc online. Contul unui utilizator pe un cazinou online este extrem de sigur. De regulă, acesta nici măcar nu menționează numele persoanei. Totuși, dată fiind popularitatea păcănelelor online, este clar faptul că acestea vor fi încercate de pasionați.

Mai exact, vedetele din România pasionate de jocuri de noroc nu vor spune pas la jocuri cu speciale. De altfel, acestea sunt oferite în principal online – deci mult mai ușor de accesat.

Așadar, iată câteva celebrități din România cunoscute pentru pasiunea pentru jocurile de noroc. Te poți aștepta ca acestea să aibă un cont de utilizator pe un cazinou cunoscut din țară!

Alex Pițurcă – surprins la ruletă

Alex Pițurcă este inclus în această listă în principal datorită tatălui său, Victor Pițurcă. Acesta din urmă este cunoscut pentru pasiunea sa pentru jocurile de noroc. Tatăl este în principal fan al pokerului, dar a recunoscut faptul că joacă și alte jocuri de noroc.

Fiul, pe de altă parte, a fost surprins la ruleta unui cazinou fizic. Cine știe, poate acesta a încercat și păcănelele online. De altfel, nimeni nu poate nega faptul că acestea sunt extrem de distractive.

Augustin Viziru – în inima jocurilor de noroc

Augustin Viziru a fost cunoscut în primă instanță pentru pasiunea sa pentru jocul de poker. Spre deosebire de păcănelele online, pokerul necesită mai multă îndemânare. Păcănelele implică noroc pur, pe când pokerul cunoștințe de joc avansate.

Totuși, pasiunea pentru un singur joc de noroc nu a fost o problemă. În anul 2013, Augustin Viziru și-a deschis o sală de jocuri de noroc, alături de un asociat. După scurt timp, acesta a anunțat că se retrage din industrie.

După cum bine știi, pasiunile nu se uită. Astfel, este posibil ca această celebritate să frecventeze sălile de jocuri de noroc online. Pe lângă partidele de poker, poate se distrează și cu jocuri cu speciale.

Viorel Lis – jucător din plictiseală

Viorel Lis a recunoscut în nenumărate rânduri că acesta joacă păcănele din plictiseală. Acestea au fost un viciu îndelungat al vedetei. Dat fiind faptul că își întreține această pasiune zilnic, apare nevoia de rezolvare.

Mai exact, soția lui Viorel Lis avea în plan să-i cumpere propriul aparat de păcănele pentru acasă. Desigur, lucrurile s-au schimbat puțin de atunci. Mai exact, cazinourile online au devenit foarte populare. Așadar, în locul unui aparat personal, este posibil ca Viorel Lis să frecventeze păcănelele online. De altfel, acestea prezintă mult mai multe caracteristici și funcții interesante!

Vedetele care fac reclamă jocurilor de noroc – online sau nu!

Desigur, trebuie să luăm în calcul și toate vedetele care fac reclamă păcănelelor online. Este foarte posibil ca acestea să se delecteze cu câteva rotiri din când în când. Printre acestea se numără:

       Dan Badea (comediant cunoscut), Iulian Adrian Cuza, Theo Rose, Ciprian Marica și mulți alții sunt ambasadori sau au promovat aceeași platformă online din România.

       Daniela Crudu, aparent luând o pauză de la marile ecrane, poate fi surprinsă în mai multe reclame pentru anumite case de pariuri sportive.

       Aceeași strategie o urmează și Bianca Drăgușanu care este de câțiva ani buni ambasadorul unui cazino online destul de cunoscut.

       Cătălin Bordea nu a părăsit marile ecrane și poate fi urmărit lună de lună la televizor. Totuși, acesta are destul timp și pentru a promova un cunoscut cazinou din București.

       Până și Dorian Popa a promovat, în trecut o platformă de cazinou cunoscută. Lista este mult mai lungă și poate continua, desigur.

Toate vedetele menționate ar putea fi surprinse jucând la păcănele online. Evident, nimic nu este sigur. Acesta este, de altfel, și farmecul mediului online. Nu mai poți fi judecat pentru pasiunile și hobby-urile tale.

Totodată, mediul online promovează foarte mult jucatul responsabil. Există numeroase soluții de responsabilitate implementate la nivelul platformelor online. Astfel, jucătorii au de beneficiat atunci când fac trecerea la un cazinou online.

Nu uita esențialul atunci când joci păcănele online!

Vedetă sau nu, păcănelele sunt un hobby plăcut – atunci când sunt jucate responsabil. După cum probabil bine știi, totul în viață trebuie realizat cu măsură. Echilibrul este cheia către o viață fericită, sănătoasă și fără griji.

Nimenu nu îți va interzice o rundă de păcănele online sau jocuri cu speciale. Desigur, important este să știi când să te oprești. Apoi, nu uita de bonusuri!

Bonusurile oferite de cazinourile online îți oferă de obicei șansa de a juca pe gratis. Mai exact, poți primi rotiri gratuite sau fonduri în contul tău de utilizator. Într-adevăr, nu poți retrage câștigurile dacă nu îndeplinești anumite condiții. Totuși, esențial este faptul că poți juca rotirile și banii așa cum vrei tu. Nu contează dacă vei retrage câștigurile sau nu – ba chiar le poți lăsa acolo.

Îmbrățișează mediul online! După cum ai observat, este tot mai greu să surprinzi vedete la cazinouri. Acest lucru marchează, probabil, o trecere sigură la platformele de jocuri de noroc online. Acesta este, de altfel, viitorul!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre