Simona Ionescu / Redactor Șef

Celebrități din toată lumea la nunta anului. Ivanka Trump și Mark Zuckerberg, printre invitați

Celebrități din toată lumea la nunta anului. Ivanka Trump și Mark Zuckerberg, printre invitați
Celebrități din toată lumea se află zilele acestea în Janmagar, India, pentru nunta celui mai bogat om din Asia. Nume importante precum Ivanka Trump și Mark Zuckerberg sunt prezente la evenimentul ce promite a fi “nunta anului”, însă nu sunt singurii.

Cel mai bogat bărbat din Asia, indianul Mukesh Ambani trăiește clipe deosebite, căci băiatul lui urmează să se însoare. Ambani este, totodată, al 10-lea cel mai bogat om din lume, cu o avere estimată la peste 116 miliarde de dolari, astfel că nu s-a zgârcit la bani când a fost vorba de fericirea copiilor săi. Acesta nu este la primul eveniment de acest gen, căci în 2018 și-a căsătorit fiica. Celebrități din toată lumea sunt prezente la nunta anului.

Mirele alături de fericita mireasă
Sursa foto: Instagram

Se pare că atunci miliardarul ar fi cheltuit o sumă colosală pentru cea mai frumoasă zi din viața fiicei sale, scrie DailyMail. Inclusiv Rihanna a fost prezentă la eveniment, unde ar fi încasat pentru show-ul ei suma fabuloasă de 6 milioane de dolari. În aceste condiții, era de așteptat ca nunta fiului miliardarului să fie cel puțin la același nivel. 

1000 de invitați VIP, cazați în unități de 5 stele 

Fiul miliardarului, Anant, în vârstă de 28 de ani, care de asemenea îndeplinește funcția de director în consiliile de administrație ale mai multor companii deținute de acesta, se va căsători cu Merchant, în vârstă de 29 de ani, fiica unui mogul farmaceutic, mai târziu în acest an.

Deși nunta propriu zisă va avea loc în vară, miliardarul a ținut să organizeze o petrecere și înainte de marele moment, care va dura trei zile, iar invitații vor fi peste 1000, toți unul și unul. 

Ivanka Trump este înconjurată de bodyguarzi
Sursa Foto: Captura Instagram

Printre invitații care au sosit deja la eveniment se numără Ivanka Trump, Mark Zuckerberg alături de soția sa, dar și Bill Gates. Și Rihanna s-a alăturat petrecerii, fiind așteptată să susțină și un show privat pentru invitații faimoși. 

Șeful Disney și politicieni de vază, prezenți la eveniment 

Printre invitați se numără și șeful Disney, Robert Iger, în urma unui acord convenit miercuri între Reliance Industries (compania miliardarului) și Walt Disney pentru a-și uni afacerile media din India.

Rihanna va susține un show privat pentru cei peste 1000 invitați celebri
Foto: Captură Instagram

Alți invitați îi includ pe fostul prim-ministru suedez Carl Bildt, fostul prim-ministru canadian Stephen Harper, dar  și pe Regele Bhutanului. În cele trei zile de petreceri, invitații v vor merge și la un sanctuar de animale, vor vizita și orașul și vor avea parte de experiențe locale, iar 100 de bucătari vor pregăti feluri de mâncare indiene, mexicane sau europene.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre