Simona Ionescu / Redactor Șef

Ivanka Trump își plânge durerea pe rețelele de socializare. „Am inima frântă…”

Ivanka Trump își plânge durerea pe rețelele de socializare. „Am inima frântă…”
Vestea că prima soție a lui Donald Trump, Ivana, a plecat la cele veșnice a zguduit toată America. Fiica ei, Ivana, e distrusă.

Moartea Ivanei Trump i-a rupt sufletul fiicei sale, Ivanka, care e pur și simplu distrusă. Ce gest a făcut în memoria mamei sale.

Ivanka Trump își plânge durerea pe rețelele de socializare. „Am inima frântă…”

La scurt timp după ce s-a aflat că Ivana Trump a murit, la 73 de ani, fiica sa, Ivanka a postat pe rețelele de socializare un mesaj înduioșător în care vorbește despre mama sa, fotomodel și schioare de performanță, dar și câteva fotografii. “Am inima frântă după moartea mamei mele. Mama a fost genială, fermecătoare și extrem de amuzantă. A dat dovadă de putere, tenacitate și determinare în fiecare acțiune a ei.

A trăit viața la intensitate maximă și nu a ratat nicio ocazie când a venit vorba de râs sau de dans. Îmi va lipsi mereu și îi voi păstra amintirea vie în inimile noastre pentru totdeauna”, a scris Ivanka pe contul de socializare. În perioada în care a fost căsătorită cu Trump, Ivana i-a dăruit acestuia trei copii: Donald Jr., Ivanka și Eric.

„A fost o femeie minunată, frumoasă și uimitoare, care a dus o viață grozavă și inspirațională”

Profund îndurerat de pierderea fostei sale soții și Donald Trump a postat un mesaj dureros. „Sunt foarte întristat să îi informez pe toți cei care au iubit-o, dintre care sunt mulți, că Ivana Trump a murit acasă la ea, în locuința sa din New York. A fost o femeie minunată, frumoasă și uimitoare, care a dus o viață grozavă și inspirațională. Mândria și bucuria ei au fost cei trei copii ai ei, Donald Jr., Ivanka și Eric.

Era atât de mândră de ei, așa cum eram toți atât de mândri de ea. Odihnește-te în pace, Ivana!”, a spus fostul lider american Donald Trump, conform publicației The Washington Post. Medicii susțin că moartea Ivanei a avut loc din cauze naturale. Potrivit legiștilor, a căzut și a suferit leziuni în regiunea abdomenului. Au fost chemate serviciile de urgență dar, din nefericire, nu s-a mai putut face nimic.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre