Doliu pentru Donald Trump. A murit Ivana! Fostul președinte a transmis publicului un mesaj plin de durere și regret

Doliu pentru Donald Trump. A murit Ivana! Fostul președinte a transmis publicului un mesaj plin de durere și regret
Donald Trump a confirmat vestea tristă. Ivana Trump a murit în urma unui stop cardiac.

Poliția din New York a primit un apel imediat după ora 12:30 PM ET, anunțând că Ivana Trump a intrat în stop cardiac.

Prima soție a lui Donald Trump, Ivana Trump, a murit.

Donald Trump a transmis un mesaj în urmă cu puțin timp:

„Sunt foarte trist să îi informez pe toți cei care au iubit-o, și au fost mulți, că Ivana Trump a murit în casa ei din New York. A fost o femeie minunată, frumoasă și uimitoare, care a dus o viață minunată și inspirată. Mândria și bucuria ei au fost cei trei copii, Donald Jr., Ivanka și Eric. A fost atât de mândră de ei, așa cum și noi toți am fost atât de mândri de ea. Odihnește-te în pace, Ivana!”

Ivana și Trump s-au căsătorit în 1977 și au avut 3 copii: Donald Jr., Ivanka și Eric. Despărțirea lor a făcut înconjurul lumii, ținând prima pagină a ziarelor de scandal. La acel moment s-a aflat că Donald avea o aventură cu Marla Maples, iar Ivana a introdus acțiunea de divorț din furie.

Mai mult, a existat și o confruntare epică între cele două, atunci când Ivana a întâlnit-o pe Marla pe pârtiile de ski din Aspen.

Ivana și Trump au divorțat în 1992.

Înainte de divorț, Ivana s-a ocupat de redecorarea celebrului Hotel Plaza din New York. În timpul divorțului, Donald i-a blocat accesul Ivanei în clădire. Despărțirea lor urâtă a inspirat filmul „First Wives Club” din 1996, în care Ivana a și avut un rol și a rostit replica clasică … „Nu te supăra, ia totul”. („Don’t get mad, get everything.”)


Ivana s-a născut în Cehoslovacia în 1949. A fost o foarte bună schioare și a avut o carieră de model înainte de a veni în SUA. Datorită talentelor sale la schi, i s-a permis să obțină un pașaport austriac și să părăsească blocul comunist din est – mai întâi în Canada și apoi în SUA.

De asemenea, a creat linii de îmbrăcăminte, bijuterii și produse de înfrumusețare. În ciuda despărțirii lor urâte, Ivana și Donald au păstrat o legătură frumoasă datorită copiilor lor, iar ea l-a susținut în candidatura lui la Casa Albă, spunând:”Va fi un președinte grozav”.

După divorț, Ivana s-a mai căsătorit de două ori – a mai divorțat o dată înainte de a se căsători cu Trump – și a divorțat de soții ei ulteriori.

Ivana avea 73 de ani.

Sursă: TMZ