Simona Ionescu / Redactor Șef

Celebritățile lumii și insulele lor private. Un alt nivel de extravaganță

Celebritățile lumii și insulele lor private. Un alt nivel de extravaganță
Șapte celebrități ale lumii și-au împlinit cele mai mari vise și și-au cumpărat insule private. Iată despre cine e vorba.

Celebritățile își cumpără ziua de visează noaptea. Iată în ce insule și-au făcut Rai.

A duce o viață luxoasă nu înseamnă doar a deține avioane private sau a organiza petreceri opulente. A avea propria insulă privată pentru o evadare somptuoasă este, probabil, un alt nivel de extravaganță pe care majoritatea dintre noi poate doar visa să-l atingă. Cei bogați și faimoși se numără printre cei suficient de norocoși pentru a poseda ceva atât de indulgent.

Celebrități precum Mel Gibson, Pamela Anderson sau Johnny Depp își vizitează insulele private de câteva ori pe an. Cu toate acestea, alții, cum ar fi Shakira și Leonardo DiCaprio investesc milioane de euro pentru a-și îndeplini visul de a-și dezvolta proprietățile exclusive în hoteluri de lux sau resorturi pentru a primi oaspeți sau prieteni celebri.

Mel Gibson și insula lui minunată

Vă puteți caza în case în stil balinez

Fondatorul Virgin Atlantic deține Necker Island, una dintre cele mai frumoase și mai luxoase proprietăți situate în Insulele Virgine Britanice. Vă puteți caza în case în stil balinez, cu piscină privată, și vă puteți bucura de priveliști nesfârșite la marea albastră strălucitoare a Caraibelor și la recifele de corali din jur. Magnatul britanic a cumpărat insula pentru 180.000 USD în 1979 și se pare că a cheltuit 10 milioane USD pentru a o transforma într-un superb hotel de lux.

Pentru a ajunge pe insulă trebuie să luați o barcă sau un elicopter

Având capacitatea de a găzdui până la 34 de oaspeți pe noapte, puteți închiria întreaga insulă Necker pentru orice ocazie specială pe tot parcursul anului sau puteți rezerva o cameră în timpul exclusivelor „Săptămâni de celebrare”. Pentru a ajunge pe această insulă minunată, puteți lua o barcă sau un elicopter din Tortola, Virgin Gorda sau St. Thomas.

Mel Gibson și-a cumpărat Insula Mago

După ce a lansat The Passion of the Christ, regizorul și actorul Mel Gibson a cumpărat superba Insulă Mago din Fiji pentru aproximativ 15 milioane de dolari. Deși insula hipnotizantă nu este deschisă publicului, Gibson administrează o fermă privată de vite și participă la alte proiecte agricole și de pescuit în încercarea de a-i păstra starea naturală.

David Copperfield a plătit pe insulă 50 milioane de dolari

Câțiva îngrijitori au fost angajați pentru a întreține Insula Mago. Interesant este faptul că multe fructe tropicale, legume și alte tipuri de floră cresc din abundență datorită solului vulcanic fertil care se găsește acolo.

David Copperfield – Musha Cay

Potrivit Forbes, maestrul iluzionist David Copperfield a cheltuit 50 de milioane de dolari, pentru a achiziționa un grup de 11 insule din jurul Musha Cay, în 2006. Cu o altă investiție de 30 de milioane de dolari, el a transformat întreaga proprietate într-o stațiune ultra-luxoasă numită „The Islands of Copperfield Bay”.

Stațiunea are cinci vile private, un teatru în aer liber și un serviciu de personal de gardă disponibil oricând. Această escapadă privată se află la doar 90 de minute de Miami și poate fi accesată cu zboruri din New York sau Miami.

Johnny Depp – Little Hall’s Pond Cay

Se zvonește că Johnny Depp s-a îndrăgostit de imaculatele Bahamas în timp ce filma pentru unul dintre filmele sale, ceea ce l-a făcut să cumpere una dintre insulele din lanțul Exuma în 2004, Little Hall’s Pond Cay, pentru 3,6 milioane de dolari, potrivit Forbes.

Paradisul izolat găzduiește o vegetație luxuriantă, șase plaje albe ca zăpada și o lagună înconjurată de palmieri. Depp a numit două dintre plaje „Gonzo” și „Brando”, ca un omagiu adus mentorilor săi, Hunter Thompson și Marlon Brando, în timp ce restul sunt denumite după membrii familiei sale. Mai mult, Little Hall’s Pond Cay se conectează cu restul lumii printr-un mic debarcader, realizat pentru iahtul lui Depp și nu are nicio conexiune la rețea.

Cum arată insula Shakirei

Shakira deține insula Bondns Cay

În 2011, Shakira a făcut echipă cu Roger Waters de la Pink Floyd și cu cântărețul spaniol Alejandro Sanz și a cumpărat această insulă superbă cu nisip alb din Bahamas. Bonds Coy a fost achiziționată pentru 16 milioane de dolari, potrivit People, cu scopul de a o transforma într-o escapadă de vacanță de lux, ecologică, neutră din punct de vedere al emisiilor de dioxid de carbon, pentru muzicieni și artiști.

Cu aproape o oră de zbor de la Miami, insula are cinci plaje, care include o plajă privată cu golfulețe, pe lângă mai multe golfulețe private, galerii de artă și hoteluri de lux.

Leonardo DiCaprio are Insula Blackadore Caye

În 2005, DiCaprio a cumpărat insula Blackadore Caye pentru 1,75 milioane de dolari. Deși scopul este de a transforma insula într-un „eco-resort de lux, axat pe wellness”, dezvoltarea este încă în stadii preliminare din cauza protestelor localnicilor și pescarilor din Belize.

Conform site-ului său oficial, Blackadore Caye, A Restorative Island este descrisă ca fiind „una dintre cele mai exclusiviste insule de refugiu din lume, situată în frumosul Belize, în spatele celei de-a doua bariere de corali ca mărime din lume”. În plus, stațiunea se va concentra pe „sănătate, wellness și sustenabilitate, case vii” în afara rețelei, o stație de cercetare privind schimbările climatice și impactul asupra habitatului, programe de restaurare de top și multe altele”.

Pamela Anderson a primit insula de la fostul soț

Pamela Anderson deține Insula din largul coastei Dubaiului

Pentru a o recâștiga pe Pamela Anderson, fostul soț Tommy Lee i-a cumpărat și i-a dăruit o insulă privată, în largul coastei Dubaiului. Deși Anderson dorea să o transforme într-o stațiune ecologică, deocamdată nu a existat nicio dezvoltare. Așadar, se poate presupune că ea păstrează insula pentru ea însăși.

Printre alți actori celebri care au propriile lor insule private se numără Tyler Perry, care a cumpărat White Bay Cay din Bahamas pentru a-și pilota avionul privat. Chiar și Steven Spielberg are două insule în arhipelagul Madeira, în largul coastelor Portugaliei.

De asemenea, George Clooney și soția sa, Amal Alamuddin, au un mare conac englezesc pe o insulă privată situată pe râul Tamisa, pe care l-au remodelat adăugând o piscină interioară, un home cinema, un hangar privat pentru bărci și o casă de sticlă. De remarcat că celebrul cuplu Faith Hill și Tim McGraw, care deținea o insulă privată în Bahamas, a scos la vânzare proprietatea în 2021 pentru 35 de milioane de dolari.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre