Simona Ionescu / Redactor Șef

Celebrul actor Dolph Lundgren s-a logodit cu o femeie mai tânără decât el cu 38 de ani

Celebrul actor Dolph Lundgren s-a logodit cu o femeie mai tânără decât el cu 38 de ani
Celebrul actor suedez Dolph Lundgren, unul dintre ”durii” de la Hollywood, s-a logodit cu o femeie mai tânără decât el cu 38 de ani. Printre primii care l-au felicitat a fost bunul său prieten Sylvester Stallone.

Dolph Lundgren, starul filmelor „Rocky” și „Soldatul universal”, în vârstă de 62 de ani, se însoară pentru a doua oară. Cea care i-a răpit inima este Emma Krokdal, o tânără în vârstă de 24 de ani, care lucrează ca instructor de fitness într-un club sportiv din Los Angeles.

Printre primii care l-au felicitat a fost bunul său prieten Sylvester Stallone. ”Felicitări prietenul meu drag. Ești cel mai tare!”, a comentat Sly. Au fost și comentarii răutăcioase printre cei 230.000 care au văzut fotografia. „Felicitări fiicei tale. Cine e norocosul?”/ „Fiica ta s-a logodit? Felicitări Dolph!”/ „Felicitări fiicei tale și partenerului ei” au fost câteva dintre comentariile ironice.

Dolph Lundgren s-a logodit cu o femeie mai tânără

”Ceva foarte special s-a întâmplat aici, în Suedia”, a scris Dolph Lundgren  pe Instagram, comentariu la o fotografie cu el și Emma Krokdal. Tânăra a arătat inelul de logodnă și a comentat „Ciupiți-mă!”, dovadă că iubitul ei a surprins-o.

Decizia de a se logodi a venit după doar luni de relație, dar, după câte se pare, pasiunea dintre ei este atât de aprinsă, încât nu a contat nici măcar diferența de 38 de ani dintre ei.

Evenimentul a fost criticat de mai multă lume, atât din cauza diferenței de vârstă, cât și din cauza asemănării logodnicei cu fiica acestuia.

Întrebat ce părere are despre actorii de la Hollywood care încep o relație cu femei mult mai tinere decât ei, pe Dolph Lundgren a susținut că vârsta nu ar trebui să conteze, ci modul în care se înțeleg și personalitățile lor.

Cum arată fiica lui Dolph Lundgren

Ida Lundgren, în vârstă de 24 de ani, este un superb model cu trăsături nordice, care face furori atât în paginile revistelor dedicate femeilor, cât și pe Instagram. Trupul ei lucrat la sală și talentul nativ de a-și face poze au transformat-o într-o adevărată vedetă. Însă, nu pare să îi calce pe urme tatălui său, chiar dacă a apărut într-o producție alături de acesta. În schimb, este pasionată de box și arte marțiale.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre