Simona Ionescu / Redactor Șef

Celebrul bucătar Gordon Ramsey a devenit tătic pentru a șasea oară. Foto

Celebrul bucătar Gordon Ramsey a devenit tătic pentru a șasea oară. Foto
Soția bucătarului celebru Gordon Ramsay a adus pe lume cu puțin timp în urmă un băiețel frumos ca un înger, care a fost numit Jesse James Ramsay. Gordon a devenit tată pentru a șasea oară.

Bucătarul Gordon Ramsay a postat pe contul de socializare, o fotografie în care tăticul apare alături de proaspăta mămică și bebelușul delicios. Dar și un  mesaj: „Ce cadou uimitor de ziua de naștere. Vă rugăm să-l întâmpinați Jesse James Ramsay. Încă un pachet de dragoste pentru brigada Ramsay!!! 3 băieți, 3 fete….” , a spus bucătarul.

„Vești absolut minunate”

Gordon Ramsay a împărtășit o serie de instantanee cu Tana care îl leagănă cu dragoste pe nou-născut la doar câteva momente după ce a venit pe lume, iar mulți dintre prietenii lor celebri au trimis zeci de mesaje de felicitare. Printre aceștia s-au aflat și fostul fotbalist englez Frank Lampard și starul Marvel Jeremy Renner. „Fantastic! Felicitări”, a scris Paddy McGuinness. „Vești absolut minunate. Felicitări, amice. Dragoste pentru familie”, a adăugat și Joe Wicks.

„Am un mic secret… Tana mai vrea încă unul”

Cuplul, care s-a căsătorit în 1996, este deja părintele altor cinci copii: Megan, 24 de ani, gemenii Jack și Holly, 23 de ani, Tilly, 22 de ani, și Oscar, 4 ani. Într-un interviu acordat în septembrie, Gordon le-a spus gazdelor podcastului Dish, Nick Grimshaw și Angela Hartnett, că soția sa, în vârstă de 49 de ani, dorea să-și mărească numărul de copii, dar el nu era atât de sigur.

Gordon Ramsay și prima fotografie cu bebelușul. Sursă foto: instagram

„Am un mic secret… Tana mai vrea încă unul”, a glumit el, ascultătorii neștiind că soția lui Gordon era de fapt însărcinată în acel moment. El a mărturisit că era reticent în a deveni din nou tată, deoarece se temea că ceilalți părinți de la locul de joacă l-ar putea confunda cu bunicul copilului său. „Este ca și cum te-ai duce la școală, ai ieși la cină cu două autobuze”, a glumit vedeta.

„Sunt cel mai norocos tată din lume să îmi împart ziua de naștere cu această tânără superbă”

Gordon și-a sărbătorit recent ziua de naștere pe 8 noiembrie și, deși nu a fost confirmat dacă bebelușul Jesse s-a născut de ziua lui, bucătarul premiat împarte în mod miraculos ziua de naștere cu fiica sa Tilly. La începutul acestei săptămâni, tatăl îndrăgit i-a adus un omagiu fiicei sale cele mici, alături de o fotografie în care apare îmbrăcat într-un costum elegant în timp ce o îmbrățișează pe Tilly, care arăta superb într-o rochie aurie fără bretele.

„Sunt cel mai norocos tată din lume să îmi împart ziua de naștere cu această tânără superbă @tillyramsay. La mulți ani, dragă, te iubesc”, a scris el. „Te iubesc atât de mult!!! La mulți ani!”, a răspuns fosta vedetă de la Strictly Come Dancing.

Ulterior, ea a împărtășit propriul omagiu pentru tatăl Gordon și a postat o fotografie cu cei doi purtând costume negre asortate în timp ce pozează înainte de o cină de sărbătoare. „La mulți ani pentru partenerul meu de crime! Îmi place să împart această zi specială cu tine și să sărbătorim împreună @gordongram”, a fost mesajul acesteia.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre