Simona Ionescu / Redactor Șef

Celebrul chef a spus „Da” din nou. El și soția au ales o tematică inedită pentru eveniment. Foto

Celebrul chef a spus „Da” din nou. El și soția au ales o tematică inedită pentru eveniment. Foto
Celebrul chef și soția sa și-au reînnoit jurămintele și au spus „Da” din nou, pentru a treia oară, după 24 de ani de căsnicie. Tematica aleasă pentru eveniment a fost una inedită.

Celebrul chef Jamie Oliver și soția sa, Jools, au împlinit 24 de ani de căsătorie, ocazie cu care au sărbătorit prin reînnoirea jurămintelor. Cei doi au spus pentru a treia oară „Da” într-un mod inedit, pe care Jools și l-a dorit enorm. Prima oară au spus „Da” în anul 2000, apoi și-au reînnoit jurămintele anul trecut în Maldive. Recent, Jamie Oliver a vrut să îi îndeplinească dorința iubitei sale soții pentru ce-a de-a 24-a aniversare, astfel că a fost de acord imediat cu ideea acesteia.

Jamie Oliver este căsătorit cu Jools din 2000 și au împreună 5 copii
Foto: DailyMail

Jamie și Jools Oliver au celebrat reînnoirea jurămintelor lor folosind de data aceasta o tematică Elvis. În ziua următoare, au distribuit mai multe fotografii de la capelă, iar pe Instagram au postat imagini în care pozau lângă un Mustang alb vintage, pe care l-au închiriat pentru eveniment. 

Ceremonia a avut tematică „Elvis Presley” 

Jools, în vârstă de 49 de ani, a ales să poarte un top din dantelă albă, blugi și cizme de cowboy, în timp ce Jamie, de asemenea 49 de ani, a optat pentru un costum gri cu aer vintage. Cuplul celebru s-a căsătorit în anul 2000 și a reînnoit jurămintele pentru prima dată în 2023, într-o călătorie de familie în Maldive. Ceremonia recentă a fost astfel al treilea prilej cu care cei doi și-au spus „Da”, la o capelă din Las Vegas. 

Jamie Oliver și soția sa au închiriat un Mustang pentru ceremonia cu tematică Elvis

Jamie și Jools au cinci copii: Poppy (21 de ani), Daisy (20 de ani), Petal (14 ani), Buddy (12 ani) și River (șapte ani). Ceremonia lor de reînnoire a jurămintelor a fost relaxată și a inclus un omagiu adus idolului preferat al lui Jools, Elvis Presley.

Jamie Oliver, îndrăgostit până peste cap de soție 

„La mulți ani pentru cei 24 de ani fericiți și nebuni de căsnicie împreună. Te iubesc atât de mult, mulțumesc că îmi satisfaci dragostea pentru Elvis. Știu că această căsnicie are 3 persoane în ea… dar tu mă înțelegi ca nimeni altul!”, a scris Jools pe contul ei de Instagram. Jamie Oliver i-a răspuns și el, spunându-i încă o dată cât de mult o iubește. 

Anul trecut, când Jamie Oliver și soția sa și-au reînnoit prima oară jurămintele, în Maldive, chef-ul vorbea despre cât de mult a apreciat gestul și ce însemnătate importantă a avut acesta: „Să rostești jurămintele a doua oară chiar a însemnat mult mai mult (n.r. decât atunci când s-au căsătorit)– le-ai câștigat, nu doar le-ai spus. Și mi-a plăcut. A fost de fapt un lucru foarte frumos, propus de ea (n.r. soția), foarte romantic, și am ajuns să mă bucur de asta mai mult decât oricine altcineva”, a povestit Jamie Oliver. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre