Simona Ionescu / Redactor Șef

Jamie Oliver, mai îndrăgostit ca niciodată. Celebrul bucătar a spus „Da” pentru a doua oară, în Maldive

Jamie Oliver, mai îndrăgostit ca niciodată. Celebrul bucătar a spus „Da” pentru a doua oară, în Maldive
Celebrul chef al bucătarilor, James Oliver a trăit, zilele trecute, una dintre cele mai fericite aniversări din viață. Își adoră soția și a simțit nevoia ca să creeze un moment unic într-o scurtă vacanță în Maldive.

După 23 de ani de iubire, Jamie și soția ei au decis să-și reînoiască jurămintele într-un loc exotic, avându-i alături pe copiii lor. Cei doi au plecat în Maldive, alături de cinci copii, și s-au simțit ca doi tineri îndrăgostiți. Fotografiile postate de vedetă spun totul despre viața pe care o duce alături de Jools.

Momentul a fost cu atât mai frumos cu cât copiii au fost alături de părinții lor. E vorba de Poppy Honey în vârstă de 20 de ani, Daisy Boo de 19 ani, Petal Blossom (13 ani), Buddy Bear (11 ani) și cel mai mic moștenitor, River Rocket, în vârstă de cinci ani.

După ce a spus a doua oară cel mai frumos da, la Soneva Fushi Resort din Maldive, Jamie a făcut mai multe fotografii, pe care le-a postat pe contul de Instagram, iar fanii săi au fost în culmea fericirii.

Ce ținute au ales mirii pentru o ocazie atât de specială

Jamie Oliver a ales să poarte un sacou albastru cu pantaloni asortați, o cămașă albă și la rever și-a prins o floare. Mireasa a optat pentru o rochie elegantă, volane, fără umeri, la care a asortat o pereche de cercei cu perle și o coafură lejeră. Jamie a scris și un mesaj alături de fotografii, unde a menționat că și-a dorit enorm să ajungă în acest loc splendid de Paște.

„Am visat întotdeauna să mergem în Maldive”

„Dimineața, eu și @joolsoliver ne-am căsătorit din nou! Da, după 23 de ani împreună, ne-am gândit că ar fi un moment special pentru a sărbători reînnoirea jurămintele noastre de nuntă înainte ca micuții noștri să înceapă să părăsească cuibul. A fost cu adevărat special, amuzant și romantic, cuvintele din ceremonie având mai mult sens.

Ne-am gândit că ar fi un moment fericit și plin de bucurie să împărtășim cu voi tot acest Paște. Am visat dintotdeauna să mergem în Maldive și a fost exact așa cum am visat. Pur și simplu uimitor. Mulțumesc echipei de la @discoversoneva pentru momente atât de speciale. Jamie x”, a mărturisit celebrul bucătar.

Jamie Oliver și Jools. la nuntă în anul 2000

Cea de-a doua căsătorie a fost plănuită din 2019

Jools și Jamie au început să se întâlnească când erau adolescenți și s-au căsătorit prima data în anul 2000. În 2019, Jools a vorbit despre reînnoirea jurămintelor. „Anul viitor vom împlini 20 de ani de la căsătorie și plănuim să ne căsătorim din nou, dar vom face lucrurile diferit. Afară și desculți. (…) Primul nostru dans a fost la Dusty Springfield’s – I Only Want To Be With You, dar lui Jamie nu-i place să danseze. (…) Eram în elementul meu!”, a spus soția celebrului bucătar.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre